Söka vård

Ja min trötta vän Puppet tycker att tandläkarna ska söka vård..Enbart för att hon inte vill dit klockan åttapå morgonen. Jag är hes efter gårdagens tabuer. Dansa, dansa i vattnet. Trevligt det var längesedan, så mycket jobbiga människor men dock inte så man ville bry sig i går natt. Kylan trängde sig på en när vi skulle styra våran kos mot Skönsberg för en blund och fylla våra tomma magar. klockan var runt tre.

Pliktverket

Ja vet ni vad, visst hade man funderingar på att mönstra när man var nått år yngre, tänkte att det kunde vara en diciplin grej lixom. Men nej nu ka jag in och göra det där testet. Men jag tänker inte mönstra dock.

Ja idag börjar väl gatufesten på ''rikigt'' men jag är inte alls peppad på gf, så jag har inte köpt biljetter men det gör jag kanske en annan dag i veckan, jag är lite sugen på att kika på Petter men sedan är resten inte så bra. Sven-ingvars ville mina föräldrar se ikväll 22.00 och det ville bror min med så jag ska kanske med och kika på det där danbandet då, och ta en svängom man fars gubben? Det vore roligt det var länge sedan man dansade med pappsen. Ska kanska träffa Dannielle i staden också, får se hur saker löser sig. Jag är väldigt'' of människor'' nu för mitt Rehab i skogen är ett så jävla lugnt ställe att man verkligen vill vara själv också. Sjukt men igår trode jag det spökade också så jag var tvungen att gå ut och ringa min kära vän Storken. Jag var lite skraj och inte nog med det så började det nästan brinna där inne. Jag lämnade ljusen tända å klart.

RSS 2.0