Acceptera

Vill folk verkligen finna sig i de? Acceptera, och hålla masken.

Nog ha jag hört det där med att gå ner till källaren, gå på grund, ner på botten..för att kunna komma upp igen. Kan man inte stanna halv vägs?

Sorg, Sorg är en process. Man måste låta allt & alla få gå igenom denna ledsamma process. Får man inte vara ledsenm att det alltid finns någon som gör allt för att man ska må bra och inte tänka på det sorgliga, då bearbetar man inte sin sorg. Får man inte bearbeta detta så kommer man inte framåt i sin utveckling, som människa. Som sitt jag. ( Alltså, man leva inte  fullt ut. Det finns en tomhet, en oskådad värld av sitt undermedvetna).

Kärlek

Haha, Ja min fars old friend.Det är en pärla det..kanske en kol bit. Nog är han rolig alltid och har ina små kommentarer om allt.
Sambo har han som han skyr, men ändå tycker om så kommentaren för denna dag var.

Pappa kom hem och berättade att han vän ska gifta sig. Chockad utbrister jag ''Varför de!+ han som är så emot na ibland!( sarkastiskt förstås)''
- Jo för att det var det ända sättet att kunna skilljas...;D ahahahahahahahahahahahahahahaha

Kärleken är fan bara...kärlek.

Objekt

Allting är så jävla dumt.

Fredag hela veckan

Ja man skulle kunna säga att den känsla av att det har varit fredag, har jag haft hela veckan, för det kändes som att jag gick till helgen efter varje skoldagsslut. Idag fick jag sätta på mig spikskorna(Som Svanthe, så fint uttrycker sig) och kämpa på med all Naturfotografering och redigera dem, samt skriva ut. Det tog sin lilla stund och jag råkade skära fel i vissa bilder så att hälften försvann för att jag hade den här känslan av att, ja blir jag klar går jag på lov. Så är det vecka 44, de flest ledig. Höst lov. Men jag vet inte om de är halloween eller ej?..Konstigt det där.

Jag sket helt enkelt i alla trissta tråkiga, sketna långa jobbiga och ohumoristiska föreläsningarna som skulle pågå under hela denna förmiddag under FN-dagen. Ja det är ju roligt att folk föreläser och förklarar i en timme vad ett bistånd är utan att någon i hela salen får en liten aning om vad det handlar om. Dock kom karln ifrån samtalsämnet hela tiden och läspade. Sött, jaou kan man ju påstå men hade man släng ihop ett gäng medelålderskvinnor och några karlar som var intresserad av hur det är i Latinamrika så skulle dom nog fnissa och tycka det var otroligt ironiska hur han fantiserade om vad det var på en bild som han hade med i sitt bild spel. Oj oj, vad roligt jag exploderar av ironi...Eller sa jag uttrycka mig som de coola datanördarna? ROFL.... ( Tro inte ja är bitter nu, jag är bara lite skeptisk på hur min kvll kommer bli. Ska på ''maskerad'' kanske man akn säga. Jag komemr se ut som, hel kom och hjlp mig. Och det är FORT! FÖr Rollerbaldesbrudarna minns ni väl?)

Adjö adjö, ska nu sätta upp mina Fågel/rådjurs bilder på väggen och gladeligen vänta till nästa måndag. Redovisning..

/har fått en ny mobil nu måste jag berätta, så jag är fattig hela månaden. Bra ställe att handla på är Dustinhome.se =) En Rosa fet samsung blidde det där. ) Au revóir

?

Fan, vad känslor är sjuka.. SNAP va fort det förändras!

Alltså nyss var jag happy life allting kände woho, lt's party! Allting kändes så nytt, att öppna stall portarna och höra frustandet som mötte mig där inne, allting var så nyss och främande, allting kändes så bra....Nu vill jag bara?
HALLÅ vakna! Alla som sover och inte tänker längre än till dörren. Håll koll på alla fucking EXIT /Utgångar och stick fort så ut av bara fan när ni känner att saker börjar spåra ut. Ni vet redan vart exit är. Ta första dörren, släng er ut genom fönstret om det är så. Men för i helvet bli inte sårad. Det suger.

''To be love'd and get love in return'' ( Danni, our favourite movie) Även Come what may

Allting löser sig.(Dubbelmoral, rätt många har de.)

Stenhårt

Vad ska jag säga.. Hade en rätt djup diskussion om att leva och kämpa igår. Det är min otroliga vän som jag nyligen tagit upp en bättre kontakt med igen som jag pratade med. Helt underbart att jag har dig kära du, helt underbart att någon kan förstå som du, finns alltid här. Det finns fler som jag kan göra nämnda som klippor. En brud jag känt i cirkus elva år, oj du. När sanningen är framme så vet jag vem som finns där, den som alltid ställer upp och lättar allt. En axel att gråta mot, en skyddande famn.
Har även lärt känna en annan människa, sånna som man trodde att man måste ha känt sedan födseln för att kunna prata på detta sätt som jag kan göra med dig. Nej dom växer då fan inte i träd, men jag träffade henne genom min bror, och på det sätt som du ser på saker och verkligen över öser mig med tankar och goda ord.. Alla behöver en sådan person som bara får en att le, hur illa allting ändå kan vara.

Just nu?...Blankt.

När saker blir återupprepade och folk får höra ett ständigt gnäll om livet, å mycket snack om samma sak å att dom borde bli less men inte blir de. Då vet man vilka som faktiskt ställer upp. Vilka man verkligen kan kalla vänner. Inte den som trumpt säger att det kan kvitta, inte hör av sig och bara skiter i, alla förtjänar något bättre. Vänskap? I fjärran.

Har kämpat på med fotograferingen av natur/djur och hjälpt grannen med dator probs, ska dit i kväll och kika hans mail som han ska ha iväg. Innan de ska jag till min ''farmor&farfar'' och visa lite sköna pics. När allt bara är fuck'd så ska man koncentrera sig på något man kankse kan bli bra på.


Måste dra in detta med att ha en mamma, som finns där, som stöttar en..Underbart vad mycket vi kan bråka om ingenting, och skratta åt allting. Att kramas i köket, hon dansar med mig. Att säga: -men du är ung du har hela livet på dig! När du fyller arton så ska vi till baren och partydansa och ragga! Ta med alla dina kompisar så ska vi dansa på baren!
... Åh mamma mia, du är ljuspunkten i mitt liv.

Ironik - Stay with me

(Y) Den låten är bra.

Sitter med Ida min vän och klickar runt på nätet. Ja, inget har vi att göra först halv två. Arbetsmiljö och säkerhet. Endast varför jag är kvar på skolan nu är för att jag vill se The Bronx Tale sista lektionen som slutar 16.20. kul..

(It can wait for a moment) Ibland blir livet riskfyllt.

humor.
Visa detaljer ALLMÄNT have a great affection or liking for be enamored or in love with ,  älska
Visa detaljer ALLMÄNT get pleasure from , uppskatta, tycka om
Visa detaljer sex. have sexual intercourse with , älska, knulla, banka bäver (vulgärt)

Skulle slå upp ett ord så hoppa detta upp. Vulgärt, det är ett underbart uttryck.:P

Musik

Oj oj, finns så mycket man kan säga om det. Ja kören som jag var med i med mina kompisar var underbar, tråkigt nog slutade jag för att jag ville börja i dans. Där får jag också lyssna och dansa till musiken men dock var det inte samma sak eller power i, som när någon sjunger eller spelar ut sina känslor. Eller..? jo föresten, dans kan uttrycka en otrolig känla också. Och på tal om känslor så har våran söta klass HVFO07 bestämt denna dagsuppgift för klasserna foto ett och tre. Man skulle fota en känsla och denna uppgift ska vara inne på onsdag, redigerad och klar + på väggen.

'' jaha...ja va gör jag? faktiskt inte ett skit, min inspiration? opps, lost. typ droppad i en brunn. Tog med kameran ut när jag red, cirkus 2 timmar var jag borta men inte hittade jag något intressant att fota. När jag fann ett motiv, ja då kunde jag inte komponera på ett bra sätt, sladdrigt och slaffsigt. helt enkelt sämt. så jävla sämst.''

'' jaha... ja vad gör jag? jag skriver, här.. jag lärde mig precis spela de fyra simpla löjliga akorden till (This is the life, Amy McDonald.) konstigt nog så klingar dessa akord och får det att låta bra...
And you're singing the songs, Thinking this is the life,
And you wake up in the morning and you're head feels twice the size
Where you gonna go? Where you gonna go?
Where you gonna sleep tonight?
''

( I morgon har vi naturprov, jag är helt enkelt, fuck'd.)

Måste sluta inte följa recept, sluta använda bakpulver i varenda jäkla kaka, sluta inte passa tiderna och faktiskt göra något själv. jag är en usel kock.

Not the end

The hardest thing I've ever done, or  that I'll ever do
   
Was to just walk off and leave you, but I knew I had to leave you
   
'Cause I couldn't stay and watch you
   
Falling out of love with me

The worst pain I've ever known, or that I'll ever know
Was to see your love dyin' and I had to watch it dyin'
And I couldn't stand to watch you
Falling out of love with me

 
    
Its hurtin' now but still it's better
    
I left while love was still alive
    
It was dying and I'd rather
    
I didn't have to watch it die

The deepest hurt I've ever felt, or that I'll ever feel
Was to know that I was losin' but I tried and I kept losin'
And I couldn't stay and watch you
Falling out of love with me

The loneliest I've ever been, or that I'll ever be
Is now that I'm without you and I feel so lost without you
But I couldn't stay and watch you
Falling out of love with me
 
It was dying and I'd rather
I didn't have to watch it die

/ Fotograferad runt sidsjön också. Alla bilder försvann. fuck it. hoppas dom inte är helt lost då avlider jag illa kvickt..

Underbart

Haha, härligt (/ Från: Frida - Tror de finns ihopfällbara skottkärror på Hööks. Sånna där rese kärror mä en hård ram å tyg där i.)

Måste bara tala om de för mamma nu så hon kan sluta planera hur hon ska tjäna pengar! Tror bror min blir lättad som slipper höra mer också. Danke!

Rätt chill dag så underbart att ha kommit igång med ridningen igen och allt pyssel därtill. Kärlek.

Arbeta, vet inte om jag kan kalla de så, men fotograferade för njurunda privatryttare igår när de hade Bruksriningen.
Igår fotade jag också lite fåglar på avstånd, det sög för dom var så chicken och när jag var på bruksridningen, så var de ett gäng som lejde mig att fotografera deras djur. Skoj skoj, får se hur jag löser de så fort som möjligt. Har ju full upp med att göra klart Naturfoto också.

tur

Så otroligt skönt att man har en mor, som försöker komma med bra ideér och en pappa som är bäst  på ställa upp. Vänner som verkligen bryr sig, säger vad dom tycker och alltid får mig på ett strålande humör.

I går dök det upp något som faktiskt chockade oss famijemedlemmar lite.. Våran kära mor hade tydligen uppfunnit en uppfinning.... Sant, hon ville vika ihop en skottkärra. Ja hur söt får man bli? I cirkus 20minuter diskuterade hon konstruktionen med oss och jag, min bror och pappa flinade och tyckte hon var så otroligt gullig. Eftersom peter har en utbildning i tekniskdesign så överlät pappa och jag honom till att förklara för mamma att troligtvis ingen skulle köpa den. Kanske någon som är arbetsnarkoman som henne, men det är få. Byggfirmorna tyckte hon skullebehöva en sådan, slippa gå fram och tillbaka för att hämta verktyd, nu får dom med allting. Ja jag tyckte det lät great men ja, det går i blodet.

Efter Idrotten idag så nynnade jag och visslade på ''Don't worry, be happy''.. Det slutade med att vissa i klassen sjung med och andra visslade och nynnade, det blev en kano.. även nu någon timma senare så sitter vissa och trallar på den. haha, soft dag, ska bara njuta när jag kommer hem.

....

Kan inte sluta,?... Vill.. Varför ? PN: -''Det är som, äter man ägg varje dag?''. Men om man är fast?, sluta. shit. fattar inget...

att inte få vara med den man tycker om mest är som att vara fast i en burk..En äcklig, sketen, gamal, rostig, jävla konservburk.

varför inte nu när det går.


hunger

Ja, men det var ju trevligt med en paus att skriva blogg. Det suger ibland, man vill bara inte att folk ska veta vad som försig går. Men saken är den att huuuur mång läser då? Ett sätt att avreagera sig...genom att skriva osammanhängande meningar och kasta om bokstäverna som om man vore dyslektiker. Kanske glömma några ord och sätta ut för mång komma tecken eller punkt på fel ställen. åh det är underbart att bara skita i.

Ja idag hade man ännu en intressant diskussion. Vilket händer rätt så ofta. Så hur är det med oss folk igentligen...? vill vi verkligen utsätta oss för, risken att bli sårad? Att bli vald eller sista valet? (som stackaren i alla amerikanska highschool filmer, en tönt som blir sist val i idrotten) Att bli ensam och utelämnad bara för att folk funderar eller, som en annan vän till mig, blev utsatt för, ''hon blev toyad på ett sjukligt sätt. Av en VÄN! ''- jag vet inte vad ska ska göra med dig''. Det är insane! Vad då, bara kast bort henne i soporna?)...fuckers, människor är inte nå jävla dockor, vi har tankar känslor och egna liv som man faktiskt ska få leva om någon inte kan bestämma sig. Hatar verkligen när folk gör så där och låter inte en annan förstå vad som pågår i deras huvuden innan dom sårar en för någonting man inte kan förstå..

Det tar hårt på en, sånt här, att verkligen inte vara med, att inte ha förstå vad som pågår. Att bara blunda för det uppenbara och inte bry sig om det tydliga. Att låta andra köra med en för att man tar för givet att det är en vän?.. Hur vet du att en vän, är en vän, eller en partner? hur vet du det och när vet du vet? Varför kan det inte bara vara ett onödigt maktspel mellan oss människor och deras status i världen? det är som sagt ''onödigt'', tex att leva med en människa för enbart pengarna...Var fan tog kärleken vägen? Var tog alla känslor vägen. Varför i helvete ska inte alla få ha den där härliga kittlande känslan av att ha en vän som bryr sig och lyssnar eller få den känslan av ren kärlek? nope. vet verkar som om alla bara förlovar sig för att det ska vara jobbigare att bryta upp. Eller gifter sig för att dom ska få stanna kvar i landet eller för pengarna. Ouf. jag kräks.

     Nu ska jag ta och åka hem, byta om och ta en kopp kaffe och en macka, sen rider jag en sväng på min kära häst som har kommit hem. På kvällen tänkte jag unna mig själv lite tv tittande och slappt liv. skönt.

Nice

Oh, härligt härligt. Något som verkligen stämmer är det som pappa ofta säger: När nöden är som stört så är hjälpen som närmst. Ja det var ännu en gång bevis idag, min häst kom hem idag, för att killen som hade Tano blev starkt allergisk. Att ha Tano hos grannen var det verkligen kört för han kunde ''verkligen'' inte stå där. Men idag kilade han ner till oss, och sa ''okej'' men då skulle jag hjälpa till med massor. Och ja självklart! jag fick hem min häst kan man bli lyckligare? Mitt liv till det normala, så underbart att få börja med ridningen igen. Ska fan sätta i gång med westernridningen på rikigt igen. Inget jävla fjoll ska få mig att inte vilja vara med igen. Fan räckte med att jag skippa hela denna sommarens alla tävlingar så nu kan det fucka sig. Jag måste ta och åka på någon tävling och kika någon gång i framtiden nu också känns de som.
     Men glad är jag verkligen, åh min kära polle. I morgon blir de ridning och se i vilken form min tok är i, han var otroligt stressad idag.


Hoppas att man får vara lite med raringen idag utan att han blir stulen av någon annan;)

RSS 2.0