Redigering

Nu sitter jag här i skolan igen, framför datorn och väntar på 10.15. Matte lektion, snart är det nationella prov som jag måste klara av.

jag redigerar bilderna som är på Wiklunds och nus ka jag ladda upp några. Mer kommer senare.

     
    
  
   

Kommer kanske mer sedan, vet inte riktigt om jag orkar lägga upp fler. Får se :)
Men jag blev personligen nöjd med reslutatet


nu, Vemdalen som va i helgen

Resan börjar klocka elva avfärd från klockaberget. Bilen är överfull av alkohol och kanindräkter. Dom första milen kan vi inte vara lugna för fem öre. Vi är as peppade för helgens bravader. Vi stannar i Ånge för att köpa mer alkohol som färdkost.
Alkoholintagen börjar klockan tolv på dagen och det visade sig att den inte skulle sluta förens nattetid.


Vi kommer fram till vemdalen med humöret på topp. Fick ett as nice stuga med korgliften alldeles brevid. Vi dricker lite mer alkohol och inväntar afterskin. Det var en varm och skön torsdag, vi intog lite mer alkohol sen stack vi till stugan och käkade tacos.

Sen myste vi vidare med familjen med heta diskussioner på balkongen och bolming av ciggaretter. Kvällen smyger på och vi tar på oss kanindräktern och tar med oss brädorna och tar en jävligt jobbig promenad upp till backen i kvälls mörkret. Plötsligt! Så tjuter det från balkongerna och vi får sällskap. Folket jublar och knäpper kort på dom vilda kaninerna.


Efter den hemska åkturen träffade vi folk och drog på fest. Natta var sliten och gick och la sig vi ett tiden. Jag och Carro festade vidare tills klockan sa ifrån.


Fredag morgon var det att kliva upp tidigt, ut i backen skulle vi helt enkelt. Fyllan satt i och de gick förundrasvärt bra att åka en då men sen kom baksmällan. Men det var bara härda för att det var så jävla underbart! Solen stekte och man bara njöt.

Vi åkte upp till en av toppstugorna och schtekte med cola och cider, sedan tänkte vi åka i parken men den var tyvärr avstängd. Så vi åkte ner till stugan och hämtade kaninerna och drog dom på oss och åkte upp igen och sen schtekte vi ner för backen. Väldigt mycket uppmärksamhet av glada och fulla människor.



Sen var helt slut så man drog på disneyrulle och sov en timme. Sen var de fullrulle igen. afterskin väntade och kaninedräkternn var på igen. Mer alkohol intag och vild dans på  terassen med världens goaste cider som smakade pigelin.

Sen var det att gå hem och käka go mat. Carro och Natta drog iväg till skiduthyrningen för att lämna tillbaka snowboard skorna och kanindräkterna var självklart på. Dom blev varmt mottagna av personalen. Sen var vi tillbaka i stugan och drack ännu mera alkohol och festade på.

Carros bror gjorde en fin entré. Vi hörde att dörren öppnades men ingen kom in. Carro går bort till hallen och kollar hon ställer sig och skrattar och säger åt oss att komma dit och titta. Där ligger Patrik däckad mitt bland alla skor på kvällskvisten. Kvällen fortsätter med galet festande och massa östersundare. Hemgången blev inte förens på morgonkvisten.

Lördagen vaknar man ganska sent. Vi gör oss i ordning med lite alkohol och duschning, fortfarande full sen gårdagen. Vi och grabbarna åker upp till toppstugan och där blir det ännu mer alkohol. Tyvärr så blev man så packad så man fick åka ner igen. Vi förberedde oss för afterskin var inte där så länge, var alldeles för mycket folk. Vi drack alkohol. dansade sen drog vi till affärn och köpte mat.

Jag ordnade middag och vi hade besök av en jävligt trevlig och rolig karl som Carro fick en fling med (hon hade tur för han kom från svall och nu har dom umgåtts i två dagar, vi hoppas på en ljus framtid för vårat lilla flickebarn). Vi drack mer alkohol och käkade. Sen fick vi mer besök av fler grabbar.


Sen hade vi SÅ JÄVLA ROLIGT! på balkongen. Det var Bröderna Lejonhjärta och det va Boström och det var Lenny  och det var Pelle(Per). Sen vare "Bu för han, han är ful, han får inte vara med" Det lät som att vi var femton pers där uppe men vi var bara fem.
(Jag grät så tårarna bara spruatde åt alla håll!!)
Vi fortsatte med alkkoholintagen sen drog vi på förfest. När alla andra stack till hotellet så gick vi hem till våran stuga och tyvärr så däckade runt elva, tolv pinsamt nog.

Natta kommenterar
- Carro och fredrik har det mysigt, jag känne rmig ivägen. Danni går och lägger sig i sägen, hon sa att hon bara skulle vila en liten stund! Jag vet inte vad jag ska göra!? Jag går också och lägger mig i sängen, tänkte ta en powernap på 20minuter. Ställde klockan på 01.00 för att danni ska vakna och ville skulle dra på en jädra efterfest. Men vad händer...Vi somnade GOTT. klockan 7 på mo´rgonen vaknar Danni, pigg som en murt. Vad fan hände? Vad blev det är efterfesten..suck...vi hade sovit bort sista fest kvällen. Skit! hahaha. Men gött vare väl de. Vi orkade städa och chilla.

Söndagen blev det bara städa och må dåligt. Man känder hur alkoholen försvann från kroppen därför var vi bara tvungen att knäcka en till öl för att orka med städningen.

Lucas 5 år (Carros lillebror) stod för den mesta underhållningen den här trevliga helgen. Han blotta sig för Fredde och Carro. Jag blev as favorit under hela helgen. Han ville fluga helikopter. När dom var på hotellet satt han sig vid baren och där jobbade några tjejer och dom fråga han vad han ville ha. Då sa han kort och gott "En BÄRS!".
Han rockade loss till Danko Jones, han var helgens mittpunkt. Gjorde väldigt mycket galet.

Bye bye from us! Bästa resan på länge nu:)


En jävla lång dag

Kan dagen bara rinna bort? Nejnej jag måste vara vaken. tänka på alla nationella prov och att jag sak ändra en grej på vägverket och jag ska plugga tori och bla bla bla. ALLT precis fucking jävla allt ska hända idag! Fan i en jävla lång tid från halv ett till jävla fem över 4 väntade jag på en enda grej jag inte ville veta av. Men that's that och så får det vara. Inget kan jag ändra på och det är nog bra att det har blivit som det blev. Men får man avreagera sig hos vänner som bryr sig och förstår så känns allt mycket lättare. Jag och Danni traskade till hemköp och köpte en glass och ett cigarett paket. Satt på Balkongen och bolmade, drack kaffe och försökte skratta. Det gick jätte bra och vi skrev om Vemdalen. Tur att det finns dom som bryr sig. Fick söta sms av en kär vän också, han som bryr sig om mig och verkligen ställer upp. Du är en pärla tack för att du finns.

Redigerade en massor av bilder på Wiklund idag också. Fina tjejer, resultatet är ju galant:)

tärd

Kan knappt skriva, men jag håller nu på att ladda upp cirkus 200bilder på face book nu från vemdalen. Orkar absolut inte berätta om helgen just nu. IMorgon så kan jag göra det. Måste verkligen sova snart Aú revouire

nu är det nära, jag ryser

oj oj oj, mina vänner, kära och bekanta! Nu är jag och mina vänner snart på väg till härliga vemdalen. Som jag har läängtat i veckor nu, månader, faktiskt, ett helt år! INGET KAN STOPPA MIG NU. hERRE MIN JE OM NÅGON SÅ SKA DÖ PÅ KUPPEN SÅ SKA JAG BANNE MIG HA ROLIGT, OM INTE ANNAT DÅ BYTER JAG LIV.

Men i dag efter en sväng på stan med John, ciggen och glassen men den äcklig suris sås som såg ut som snor så var det rikigt trevligt och kul. John vi har så udda samtal, och underbart är väl de! På bussen hem så lyssnade jag på musik, jag kände lyckan bubbla inom mig och jag kunde inte sluta le. Tur som attan att den korta brunhåriga tjocka tjejen bredvid sov och en vietnamesiska pojken med glasögon och hörlurar också slumrat till, annars hade jag nog sett fånig ut. HAHAH, ursäkta min humor.

Nu har jag även säkrat mitt arbete med Wiklund så att det finns extra bilder på två datorer och inget går förlorat om det blir en bang någonstans. Så imorrn kl 11 då faaaaaaar jag till Veeeemdaleeeen!....Attans, dra mig baklänges , jag ser hur jag skjuter en boll mot mål  och nu känner jag mig som en sportkommentator! Dra på trissor! det här ska vi fira! Hurra för folket och Natalie har precis tagit guld!

Söndag

I morgon äre Måndag morogn och då blir de skola till halv 12? Vet inte rikigt om vi skulle till någon nobelgrej på kultan imorrn eller om vi har svenska. sedan matte, thats's that. Så på efter middagen ska vi kirra en mask till Danni och jag drar sedan till en sööööt lite person med stort hjärta.

Tisdag blire en låååångdag borta i härnösand! måste fixa massor av alkohol!

onsdag blir det lite skola och övertalning av läraren att få giltig frånvaro under torsdag och fredag. SÅ på kävllen blir det packa packa och alkohol klar?

torsdag så äre tripp to Vemdalen!! Så blir packa upp, chilla och dricka!

fredag kan jag gissa på en härlig dag i backen med kaniner och avnjutning med alkohol

och på lördag blir nog backen igen och lite dricka och mysa och hopaps på attd et fins lite käcka personer!
Söndag, chilla, packa för hemresa oj oj oj....

Måndag skola till på torsdag sedan blir ledigt på Fredag för att det är valborg huh?

JA NU VET NI VAD SOM HÄNDER!:D

Generöst

jag har så många att tacka för att jag kan ha mina roliga dagar och helger.

(Your the best thing I nerver had!(8)...) lyssnar ju på musik också:P

Tänkte vara vänlig och skänka en trevlig morgon läsning för en av mina bästa vänner.
God morgon min slagna hjälte, du mår nog allt bra idag va? Du som inte kan bli bakfull.
Btw, så hoppas jag att du är nöjd med din nya klippning. Gay luggen är troligtvis borta, jag försökte iaf.Just nu sitter jag och äte thaimat, som jag tror du skulle gilla, för min mun håller på att explodera som en vulkan, det är shitty starkt alltså!
Är även en smula besviken på mitt val att åka hem. Jag borde skämas för det var ju ändå rikigt roligt. Men shit nu rinner snoret!

Jaja, tack för en trevlig kväll, jag har noll koll på vad jag vill säga så herre min je. Jag fick 100kr idag! Det va kul...spontant så där gav min granne mig pengar, undra vad han menade med det..? Ja ja, vi tycker om varandra på denna by vi! haha. Fan jag vaknade typ 6 sedan 7 sedan 8 och då vare sooool och fint fan, glad jag blev. Men när jag släppt ut hästarna så blev de grått och tråkigt.., burr, måste nog ta på mig ett par byxor eller två.

ja, jag jobbar

Jag hade en riktigt trevlig Måndag nu i veckan som är. Hade då betsämt att jag skulle jobba för mina barndoms kompisars föräldrar. Mina gamla klass kamrater heter Petra och Maria som är tvillingar, och deras stora syster heter Erica och var min brors klass kompis för ett x antal årsedan, tror jag.

Men deras mamma hade sett några av mina tidigare plåtningar och gillat det hon såg, vilket är otroligt kul! Så hon bokade mig och jag fick då fotografera tjejerna i mysiga stickade tröjor och jeans ute i skogen och nära vattnet. Vi höll till vid ljungan i Njurunda och det blev väldigt fina bilder! Vi hade rikigt tur med vädret kan jag lova. För klockan elva skulle jag komma till dom och då var det grått och ruggit ute men efter cirka en timmes diskussion om vad dom skulle ha på sig så kom vi fram till någonting vettigt,  jätte fina blev dom och vi traskade ut i den dåvarande solen som verkligen stekte! Vilken tur vi hade! Och roligt var det, för dom kunde inte alltid kolla in i kameran utan att kisa så dom fick vända bort huvudena och när jag räknade till tre så fick dom fort länga ett öga mot mig och le som aldrig förr. Haha, vilka brudar! Och dom gjorde det bra för de blev rikigt fint och glatt!
 Efter en lång dag utom hus så ville dom även ha lite neutrala innomhus bilder. Så jag fick trixa med min feta blixt och dricka kaffe mellan laddnings varven på blixten och snacka lite skit om allt och inget, men det är ju som sagt alltid roligt runt Wiklunds;) Erica och hennes kille fick förevigas på några bilder också och inte nog med det så fotograferade vi rikigt sköna, råa halv huds bilder. Med mörk bakgrund och enbart ansikte och bara axlar. Otoligt fina bilder och i svartvitt format så ska det nog se otroligt elegant ut! (Runt vecka 18 så kommer utskrifterna och CD.n nog vara klar)

Så tack så mycket mina kära vänner för en härlig måndag! Många kramar Natalie
(En del av dessa bilder kommer nog förmodligen att laddas upp på bloggen vecka 18 så att ni får se hur jag gör mina arbeten..)

-Vill ni boka mig för en fotografering så är det bara att maila mig på [email protected] eller ringa mig på 076-8165723. Jag tar inte fullt pris, utan gör billiga jobb. Och jag fotograferar allt mellan himmel och jord. Dvs, djur, natur, familjer, barn och byggnader, eller reklam bilder. call me! - Natalie Nordlund

gamla bilder

Tycker om dagg!

 
Det här var en massa gamla grejer bara:P

Här är en flum söt bild på min gosse!



exploderar

Jag har nu varit i en dimma i tre dagar. Det har varit riktigt trevligt men nu blir det vila och träna och lägga festandet på hyllan till vecka17. Så Idag åkte Jenny och min vän Martina hem till Skåne och dessa flickor överraskade mig när jag var ute i sommarstugan ( där det var 29.5 plus grader mot väggen jag satt) och fikade med pappa och mamma, dom skulle åka på Max och sedan skulle vi vinka av Martina. Det var kul att träffa henne eftersom vi bara ses någon vecka på sommaren.

Så när jag kom hem hade jag dåligt samvete för, förmycket alkohol och skräpmats ätande, så jag tog mig i kragen och gav mig en spark, jag sprang cirkus 3-5km...:S har faktiskt ingen aning om hur långt det var men skönt var det. Dock lerigt och blött som satan. Men det står jag hemskt gärna ut med efter som snön nu smälter bort och sommaren tar sina steg mot ljusare tider.

Kollar nu på Gordon Ramsey's cook along. Ser alltid så äckligt gott ut, jag måste äta en sallad! Nu ska jag surfa runt här och bara vara en nörd. Sitta hemma se på film och snaska lite popcorn kanske.

Imorgon gäller det! Då är det fotografering på gång med mina kära barndoms vänner. Wish me luck.

Pschyco

Du va mig en jävel på att förstöra för andra. Speciellt för dom som betyder mest för dig.

Och du, du..ja, du. Du kommer att falla i bitar snart, så förstörd som du ha blivit och så misslyckad du måste känna dig. Självförtroendet bryts nu ner väldigt fort. Snart vågar du inte ens varma en pizza i micron utan tillstånd. Jag kan ärligt medge att jag är orolig, rikigt orolig. Detta är inte hälsosamt för någon i huvudtaget. Jag vill hjälpa dig. Många vill hjälpa dig! Men det går inte hjälpa den som ingen hjälp vill ha.


 Såg nyss på en dans show, ''Behind The Curtain'' Jag blev otroligt imponerad, vilket jädra gäng!, otroligt bra! tusan vad duktiga ni var ! Ville se mer dans, dom hade en blandning av moderna, hiphop, jazz, disco och ja herre gud. Bra gjort!


Nu ska jag strax på lunch, sedan blir det redovisning av APU veckorna för samtliga i klassen + lite chokladbolls mums.

Nationella prov i Engelska och för mycket fritid

Jag hade speaking med Ida och Leeda i morse, det gick rikigt bra. Förstår fortfarande inte hur vissa tänker men whatever. Jag tycker ju om att störa mig så låt mig göra det då.

Vi surrade på om integrity and technology och det var ju trevligt att prata om lite internet och youtube och facebook...suspekt ämne men det som funkar för läraren så funkar det väl för mig med.
Väntar på att yrkestekniken ska börja så att dagen snart är över och man kan gå hem och sova ut ordentligt! (Dvs om inte han jag har hästen hos kräver min hjälp på mornarna..)  sedan är det dans, ^^Modern Dans har jag nu, haha det är  väldigt..''host'' konstnärligt, gosch så gay. Men haha, jag har bara onsdagen kvar och den går nog fort, sen är det lov. Hoppas det fryser på och blir mycket snö nu innan Fredag så att man inte dör när man beger sig ut på sjön med skoter!

 

Min Praktik Vecka 13 Hos Helena Bohman,  riktigt skoj kan jag erkänna!




Jag blåste såpbubblor( kan säga att det inte var det lättaste jag gjort!, fy satan vad illa såpan smakade, det är inte meningen att man ska dricka det men det var lätt hänt när jag typ stod upp och ner, fångade ungarnas uppmärksamhet och samtidigt blåst bubblor, det droppade i min mun då och över händerna, eeeuuuuw...)
Jag har även sprungit runt som en yr höna och klappade händerna.Tydligen diggade dom små liven mig, för dom skrattade iaf...säkert åt mig. Men whatever, dom gjorde sig bra på kort så!




Glass, solbrillor och shorts

Är det snart dags för detta?, Nej inte än för snön föll nyss som ett duntäcke över den varma marken, det mesta smällte så fort det nådde ner. Med en blandning av regn så blev det en sörja igen. Jag var på promenad med hästen idag och då hopapsde jag på lite snö så att man kan köra lite skoter och mysa lite på långfredagen då folk flockas som djur och dricker, fiskar och kör skoter. Funderar starkt på att kanske ha snowboarden med?

Jag åker till vemdalen vecka 17 och då är det nog sista säsongs åket för min del. Tråkigt nog men det ska bli härligt med att lära sig wakeboard! till sommaren då( ett stort kanske)

Lyssnar sönder


Kom på det att, för att kunna gå vidare i huvudtaget med vad som hallst så måste kan kunna förlåta. Det är inte alltid vad man vill, men annars är man ganska körd. Då sitter man på samma ställe och ruttnar inombords. Gör inte det.
(Jag gjorde det förlänge, sedan fick jag för mig att varför spilla delar av mitt värdefulla liv på att sura och vara jävlig, till och med min pappa har sagt till mig att man inte ska bekymra sig om andra, det är bara sin egen tid man tar upp.)

God jädra söndag morgon!

Lyssnar på en riktigt skön låt och blir lycklig när jag tänker på hur mycket känslor man kan få utav en låt. Mysigaste är det att tänka på denna låt när jag då va med en rikigt underbar person under dagens soligaste timmar. Ouff.

Så kan jag säga det att jag va ute på bravader i fredags, det började trevligt och det var jätte kul och trevligt, men dock blev det bara en sörja av allt senare när det blev för mycket att dricka för folket. Lördag gick jag ut enbart för att får lite sällskap och slippa sitta hemma på mitt arsle och inte göra någonting. Så jag drog ut med min vän och drack tonvis med vatten, och cirkus ett glas vitt vin. Mer orkade jag inte, jag har ju en självdisciplin också. Hade hela stallet i morse, så jag somnade runt halv två och klev upp klockan 8 för att säga god morgon till hästarna.

Måste få säga det att tvivel och..tvivel,det är jag det. Danni är den som får stå ut med mitt ständiga tjat. Men har nu bestämt mig för att gå förbi dessa tankar och bara Le åt allt och alla.

För dom som läser här och är från NPR( Njurunda privatryttare) Så ska jag snart lägga upp lite blandat med häst bilder då jag kan tänka mig att det är dessa ni vill se. Längre ner här på bloggen så har jag lite kort sen pay and riden i Baggböle ridhus.

Jobb

Mycketsent ute, jag vet. Men nu börjar bli osäker på om jag kan få något av de jobb jag har sökt! Måste gå och besöka liteställen idag

RSS 2.0