trött som en gammal man

kan inte precis påstå att jag är en van arbetare. jag har hamnat efter i skol arbetet för att jag har jobbat så mycket. 11-12 timmars arbete förra söndagen, denna lördagen och och idag. Söndag. Jag är helt ut pumpad. Detta tar på krafterna, bytte skor 3 gånger i dag, skav mellan tårna, skav på sidorna och blåsor på småtårna. jag dör. Mina ben är förstörda och min rygg är bruten. Inte nog med det så fick jag en gaffel under min nagel idag, ajaj. Jag är trött som en äldre gammal gammal man.

Nu ska jag inte gnälla mer över detta, mens ka aldrig gnälla på servitriser elelr restaurange riegn, ( OM inte det är värt att gnälla på!) Men, kan säga till er första års gymnasie sökande elever. SÖK INTE till resturang! Alltså jo visst det är ett jätte roiligt jobb om man är social, men disken är tär, vissa personer är tärda och kroppen blir tärd! Va musklig och träna hårt om du ska orka med hela dagar med att servera och springa fram och tillbaka. KÖP RIKTIGA SKOR! Dom ska vara så sköna att du flyger fram. DVS något jag icke gör. Ska ta tag i det när jag har lite pengar över efter min första lön. den 25 juni..
Jag vill KRÄKAS, inte nog med detta så kollar pappa på någon om finsans och grejer på engelska. usch jobbit att höra nyheter.
Ska no ta en riktig säng hoppare nu, måste orka med morgon dagen.
Aú revoiré


Banne mig

Tusan, åkte buss till skolan nyss..Hemska upplevelse, jag fick huvudvärsk så jag höll på att storkna. Nej nu ska jag jobba med Dokumenär foto så att ajg är klar till 10.10. Hoppas vi började då?

Och typiskt jag måste ha bliit lurad av det därHalebop vänner. En vän till mig säger att det är student rabatt, så ist för 59kr mån så är det 29kr. Vet jagde? Nope. Måst kolla på internet nu! tack att du sa tillJulia

Nu lägger jag lite energi i att ordnat dok.foto

Dokumentär foto. Här kommer lite bilder som jag har hunnit redigera. More to go. 





Fan, lilla Natalie har skaffat abonnemang, och en ny telefon som kommer om någon vecka. Om någon dag får Jag körkortet i handen iaf! Så det är ju roligt. Men detta med abonnemang. jaaa
Halebop vänner. alltså 59kr i 24månader. för gratis sms. 
199kr för att gå in i detta. 
Så får jag slippa att betala 59kr i de 6 första månaderna. 
Hmm lät ju bra. Men sedan ska jag betala 150kr i månaden för telen också.
Enbart varför jag ville ha telen var för att man kan, äh sak samma, kom precis på att det inte spelar någon roll. Jag kan erkänna nu med en gång, att jag är så otroligt förvirrad, jag har sovit över idag så jag fick snabbt ta mammas bil och fara till bussen. Fan bensin är ju äckligt jobbigt. Mätaren bara sjunker och sjunker. Uffa, hemskt.
Så nu har jag kommit fram till att jag ska betala 358kr nästa måndad för telen osv. och sedan när jag börjar betala för abonnemanget så blir det 209kr varje månad. hurra.

Igår så lämnade jag även det slutliga arbetet till Wiklunds. Det var lyckat och dom var nöjda. Tur det! Men ska göra en omfotografering på mina två barndomsvänner i svarta studion. Oj vad bra att jag skrev det, för nu ska jag boka studion! Great. Nu ska jag hålla gnistan uppe och fotrsätta kämpa på med Dokumentärfoto.



Dans och arbete

Så jag sov över, typiskt. Men mamma hämtade mig så då fick jag köra bil till stan!;D så otroligt nöjd över körkortet alltså. Shit. Så jagoch ida hade en dans träning för lite andra girls i skolan. det gick super! Så nu ska jag snabbt jobba ihop mit arbete med Wiklunds. Går nog fint de. seee ya

En liten fotograferingsrunda!






En skön chill dag med lång promenad och lite skön omgivning. Smutsiga sundsvall har en del att erbjuda.


Dålig på uppdatera

Jag vet förlåt! Men Jag har klarat körkortet nu!!!1 SÅ Grattis till Natalie! Men nu är jag stressad så mycket att göra ska update som day!;) puss

Uppkörningen

GOD BLESS ME! AJ MADE IT!

så i kväll blire galet och tokigheter hoppas jag;D eller vad säger du johnny boy boy bakom min axel?;P

Wopidoo

Grattis säger man väl till sig själv när man klarade uppkörningen galant? Underbar känsla. Jag låg hela natten och funderade på hur det skulle kännas att klara det elelr att inte klara det. Men så när jag skulle börja köra idag, Så kommer Lennart fram till mig och är jätte trevlig, så det underlättade en hel del. Jag hade ju haft körlektion innan och då var jag nära att meja ner två cyklister, krocka med en bil och köra över en tant, plus smacka in fronten i en buss i skönsberg. Jag var nervös alltså. Men på uppköningen så hade trafiken lugnat sig och allting flöt på fin fint! Så jääääääääävla nöjd alltså! Så på måandag blire teori prov igen så;) Håll tummarna.

Har jag äntligen ordnat, dock en canvas på Maria, huuur fin som hellst! Typiskt att det krånglade med Erikas och petras. Men bestämde iaf med dom idag att dom skulle slänga i hop alla bilder dom ville ha i utskrift i slutet av denna vecka så att jag kan släppa just det arbetet och börja med något nytt, plus engagera mig fullt på skolan sista veckorna.

Lyssnar nu på Johnny Cash, I'm leaving now. Väntar in DH. Jag har faktiskt nyss varit på HVFOTOS fotoutställning/Vernissage på bildenshus. Jätte mycket fina bilder och bra texter. Fan va vi kan.

MÅSTE UT OCH FOTOGRAFERA KÖRSBÄRS BLOMMOR I ÅR! DET SKA BLI TRADITION; FAST I ÅR ÄR DOM VITA IST FÖR ROSA!

Dagens barnfilmer och kvällen unga chaufförer

Jag har nu sett filmen Bolt, den rekomenderas rikigt fin film, rolig var den och känslo framkallande! Jocke som nu är hemma hos mig ville prova göra teori provet i körning på min CD som jag hade hemma, visst sa jag. haha humor, han frågar är det D här Natta? - Vad står det då? Om någo0nting med tåget och man får motostop på spåret så ska man? på D stod det, lämna bilen och försöka stoppa tåget. Haha tur att du skoja Jocke;D

Teoriprovet idag

jaha ja, sånt som händer, jag hade räknat med att iaf klara av teoriprovet på körkortet som jag hade idag, men icke. Dock var jag väl inte alldeles åt helskotta fel ute, men jag har nutt gått en liten teori kurs med några till på forlkuniversitetet. Det var min syster som hade lektion i teori och jag passade då på att faktiskt lära mig någonting. Min uppkörning ska jag vara tyst om tills jag ha klarat det iaf. har inte gjort det än! (grattis dock till en kör''sångs'' kompis som klarade provet och uppkörningen idag! Hurra!)

Så Jag har märkt en sak om att, jag har slutat vara nervö inför prov, uppträdanden etc. Alltså förut så darra jag som ett löv inför allting men nu gärspar jag och tror det ska gå fin fint. Det är nog som pappa säger, att man måste vara lite nervös inför sådana ting just för att då är man som mest skärpt. Men säg de till mitt huvud, jag är ju inte skärpt för 5sek. Jag gör ju bara bort mig hela tiden, ex dans uppvsningen, fan mår pschykiskt dåligt att jag tappa bort mig:s det har ajg aldrig varit med om förr... Men Nej nu har jag dock varit duktig och plugga teori som en idiot och jag hade rätt på alla frågor. Så nu ska jag åka hem. tacka mamma för att hon har köpt en jädra massa frukt till mig. Ska knapra avokado som en gnu när jag komemr hem. Kankse mysa ne rmig i en filt och tycka synd om mig själv? Hmm, låter fan fint de.
Kram hejs! Aú Revóire

Googla på IQ test

Okej, det finns ju en hel del IQ test på facebook, ja och när amn får dessa frågor, då är man väl ändå så smart att man googlar på alla frågor så att amn får rätt svar på en gång? Hallå hur smart är inte jag?
(Slå den ni cook suckers)

Nej nu har jag många arbeten på G.

För det första så ska pappa höra med säkerhets grjen på Kubal om jag får fotografera där, får la se omd et blir av.
För det andra så tänkte jag köra dokumentär foto på Amerikans fotboll men dom bilderna blev emst en liten hög bilder på matchen(Ska blogga och ladda upp bilderna så fort jag känenr mig engagerad)
För det tredje så skulle jag fotografera bartender arbetet på Irish, bestämdes det på fredag kväll. Så Lördagn åkte man dit på natten och fotograferade, sprang genom baren och försökte göra någon form av variation även fast det va proppfullt med folk. Men det löste sig nog ändå tro ja!

Så Har jag fått mer uppgifter i sommaren ochd et låter bra, nu innom kort sk jag ordna cirkus 5bilder på what ever till en vän som vill ha nå tavlor till hans lägenhet när den blir renoverad och det låter ju kul. Har rikigt brighta idéer faktiskt. Och en annan vänns mor och far föräldrar vill att jags ka fotografera deom i ett generations foto:) haha låter kul så det blir i sommar.
Och en annan buse vill att jags ak fota honom kanske naken, en väldigt seriös kalender över 2010 iaf. Och ja varför inte det blir nog rikigt roligt!

Speed it up!

Jag luktar fan äckel och har svettats som en gris. Det har varit en soft dag i dag, mest bara chillat och känt en oändlig lycka.

Hade tre timmars hål ungefär så jag och Ida tog ens väng om på stan, köpe glass och myste i solen. Helt plötsligt så komemr en otorligt söt kille fram till oss, Han pratar på amerikanska och förklarar vänligt att han komemr från Utah in united states of America. Jag doooog, rösten och språket var helt underbart! Han tyckte vi skulle vända på oss och kika på deras ''lilla'' dans /sång show som ska vara en taste för kvällens stora show. Så själv klart satte vi oss och kolla. Underbart gäng!  En annan söööööööt tjej kom fram till oss och snackade på som fan om vad vi åt, hon frågade en massa om prickles eller nickles eller tickles som vi hade på glassen, dvs strössel. Jag sa - tuuuuttii frööööttii. HAHAH Hon skrattade och sa att dom inte hade sånt i USA, Men sedan kom ännu fler amerikanare och kolalde på våra glassar och tyckte det såg så gott ut, sedan sa hon den första tjejen - We're Amerikans, we love food! AHHA cuties!

Dom började dansa och sjunga och ahde otroliga röster, sedan upptäckte både jag och Ida en oooooerhööört vacker karl i gruppen! och vi stirrade ut honom som faaaaaan, tillslut märkte han det och kolalde på oss, flirta lite och busade runt. Så När det var slut så kom han fram till oss, frågdae vad vi tyckte om uppträdandet och han presenterade sig och frågade vad vi hette. Jätte gullig alltså, Han hette John, Åh johnny boy boy, snart byter jag ut dig om du inte är snäll!:O:D ahha driver;) Älskar dig du vet. Ja men denna nya John iaf, han va så sjuuukligt fin och så gullig och blinkade sött i bland. han tyckte vi skulle komam till kvällens föreställning och vi ville ju verkligen det! 100kr vard et och det hade vi inte, plus att Ida skulle på Middag. Så Vi sprang lyckliga tillbaka till skolan och berättade om The Young Ambassadors som dom kalls, för klass kompisarna Sandra och Kristin, dom blev intresserad och bestämde sig för att gå. Jag och Ida blev lite slokörade men var glad ändå. Så vi traskade vidare på Dansen som började idag, det var Hype med Emil som tränare, rikigt roligt och jobbigt såå ut av bara fan! Tänk er Fresh prince i Bell air, och old school hiphop, precis de dansade vi idag så jädra grymt WooWOW! Så efter dansen så var vi lite, ja vad synd att vi inte kan se dom från USA,.. Så vi stod ute på en liten upphöjning, jag Ida och Helin och dansade igenom det vi fått lära oss. Då kom en medelålders dam fram till oss och rota i väskan. jag tänke, men va fan vi är inte ute efter pengar fan. men så tog hon fram två biljetter, första tanken var WoooW GF biljetter, men sedan så sa hond et är till kvällen föreställning, mina döttrar kunde inte gå så om ni vill ha dom så kan ni få dom! tVÅ ST FÖR 200KR, Hon gav dom till oss och vi blev jätte glada!

Så Jag och helin bestämde oss för att åka dit och kolla! Ida tråkigt nog åkte på middag, jätte synd hade varit kuuuul med dig gumman. Men så vi kom dit kollade på deras makalöst bra'a show! Oj oj, kul var det! Och Snyggingen var där också;P haha   Så när tillställnigen var över så gick dom ut i publiken och pratade lite osv osv, jag och helin skulle gå till våra kompisar och säga hej då, så snygga John var där så ajg var tvungen att berätta att ajg tyckte det var bra och att han var rikigt duktigt! han blev glad osv osv;D hahahaha och sedan så stod vi och surra med Sändy och cicko. Då kom det ännu mer Amerikanare och överöste oss med frågor och massor av snacka, dom va ju såååå roliga och trevliga! En kille som va 22 kom och pratade med oss, han va fett söt han hette Spencer och tyckte vi skulle adda han på Facebook för han ville komma till sundsvall igen så att jag och helin kunde lära honom hiphop, haha skööön snubbe alltså! Och ja en tjej ville veta vad hon skulle köpa när hon åker från sverige, Chokladen hade hon prövat och den va kanoners tyckte hon, så vi typ nämnde dalahästen, träskor och typ köttbullar. HAHAH ja så vi pratade och pratade med massor, en som spelar var det trombon? han heter Tonga och va stört skön! sedna kom en präst fram till oss, han pratade svenska...Jag förstod inte ett ord av vad han sa, för min hjärna var inställd på engelska. Så jag sa frågande - är du Svensk!? hahaha, typsikt mig, han ba - hehe, ja det är jag, elelr vad då? nej jag är från USA, hehe skojar jag komemr från Ö...där tappade jag intresset, så resten är en suddig bild. Skoja;D Jo han va trevlig och var typ Överste Holland, typ nå sånt från svenska krist i någonting kyrkan! Hehe så imorrn spelar orkestern till bandet i Sundsvalls kyrka bredvid HB klockan 07.40 tor jag de va;P Be there

Själv ska jag springa cooper testet tro ja.. Slita sönder sötterna och inte kunna gå på en till 30veckor.
Aú revóire
!


Yra

Ja, jag är ett rikigt energi knippe! du har jag hållt lågan uppe och springer runt som en tok och försöker komma förbi alla mellan händer och extra kostnader när det gäller att ordna canvas tavlor! Så nu har jag äntligen hittat tre A4 format som jag kan använda, detta blir som ett test, blir bilderna fina så blir det dom som jag kommer att sälja. Hoppas på det bästa:P

Work it baby

Så i dag har jag yrat runt och försökt hitta olika tryckerier både i sundsvall och på internet som gör billiga canvas tavlor i A4-format. Det var priser runt 299kr på det som var oäkta canvas. 24x30 cm med äkta canvas var cirka 600kr. Fy bubblan. Så i morgon ska jag se till att hitta nå bra billigt tryckeri som tycker om dom unga i samhället och villställa upp att göra fina tavlor för ett vettigt pris. Alltså, en liten grej bara... Höj studiestöden! Man kan inte ens köpa en tröja och få en lunch på stan längre för dessa ynka pengar längre!

Har även en massor av planer när det gäller Dokumentär foto som vi har nu i 4veckor. Jag ska plåta i både analogt och scanna in i datorn för ett raffigare intryck i bilden och i digitalt för att kunna redigera i önskad effekt. Tror det komemr bli fin fint. Ska vara på antingen en boxningshall eller fabrik. Ska Nog gå till boxningshallen imorrn och prata med dom som jobbar där, kolla på alternativa sätt att fotografer och någon dag förlja med pappa till Kubal och kolla in urvalet där.

Hello Saferide

You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's

But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

happiest woman in the world

Jag är ju så lycklig, dansen får mig att bli jätte glad, jag har klarat av NP Matte prov( vet inte hu det gick) och snart äre körkort på g och jobb för sommarn är DONE!:D

Va mycket man kan fundera på under en och samma gång. Man blir ju helt lyrisk och vild.

Commited

haha, eller inte, jag kan inte ens skämta om att jag är engagerad i mitt arbete, mitt körkort, min häst, mitt liv eller what so ever! Just nu så svajar jag på en jävla tall som håller på att kapas, ja vet varken bu eller bä, kommer jag falla dit eller dit? Hur fort kommer det gå? Nej Dra mig baklänges min lilla författarådra som pumpar men som faktiskt inte finns i mina fingrar är rätt tråkiga nu. Attans, jag har verkligen tappat engegemanget när det gälelr att blogga. Fan var kär för någon dag sedan i att skriva men jag tror det sög den sista musten ur mig.

Kan lite happy tala om dansen, i korta drag så var det minst sagt intressant. Att känna hur ovanligt lugn jag va innombords men att samtidigt känna svetten från min kropp som gjorde uppror och tyckte att detta var alldeles åt helvete fel. Ja det var en strejk i mig, något som jag mer elelr mindre vill uppleva igen. Så peppad som ett as så kikade vi igenom dans på dans, efter ett tag så skulle vi springa ner i korridorerna, och rusa fram låångt bort under själva hedbergska aulan och upp i en trapp, där skulle vi trängas och vänta på våran korta dans som vi tränat på 15 gånger. Jaha ja visst fan borde man kunna dansen tyckte alla. Man kunde ta på spänningen i trappuppgången, flåsningar och massor av armviftningar som skulle vara ett sätt att mjuka upp, oh jo visst ja, tro jag knäckte högra axeln 5 gånger på en minut. Nervös? nej nej, jag var ju fan helt lost. Så ut på scenen och röken komm ur rökmaskinen, jag fick en perfekt plats i mitten, lite bakom röken så jag såg inte publiken. Unerbart, jag kände, detta kommer gå vägen. Helt plötsligt ändrar sig tjejen framför mig och sa men du stå fram du! Och puttade fram mig, jag hamnade naturligtvis framme vid scenkanten och jag såg fan vilka underkläder alla ahde på sig. Jag såg ALLT. Så jag tänkte, helvete. Men vi började dans och det gick fint, jag kollade ut i publiken, och jag med scenskräck(Trots mina ofantligt mångå år av uppträdanden och diverse saker) så kunde jag inte fokusera, jag såg röda prickar som lyste ut i publiken, som signalerade kameror som skulle fyras av. Så jag tappade bort mig i andra versen. Så mitt i smeten stod jag helt stilla, tills jag, lyshuvudet själv, försökte prata med Helin som dansade bakom mig( ALLTSÅ WTF, VAD FAN HÄNDE? Varför ska jag prata med Helin!? Mitt på scen!?....jaja) Jag sa något som - hehe, jag tro jag tappade bort mig...och ett skratt där.(Ursäkta mig, men är jag helt körd!?), ja det såg inte bättre ut. Men jag hittade tillbaka til ldansen och fortsatte dansa. Det var roligt ändå och jag älskar verkligen att dansa, helt besatt.

Så nu har jag brännt ut en CD som jag och Ida ska ha när vi ska kirra en koreografi till Estet Dans vecka 21. Och imorrn ska vi nog dansa på kvällen tro jag? :) Och på tisdag och på Torsdag så ska jag börja i Street special som jag hoppas ska vara funny bunny;)
 

Aú Revóire! 
Natalie is back on track. I think

Silvr

köpte ju en tröja med silver på då måste man ju


NP

Skulle hemskt järna vilja säga NAP fast det går ju inte för just i morrn är det mina problem. Det är NP. nationella prov i engelska, listening and writing. Och jag skippade engelska genom gången i dag, dumt nog, men jag orkade verkligen inte, usch.

Dock köpte jag en fin turkos t-shirt på H&M i dag med silvertryck, fett nice att ha till dans typ;) Jag har tror jag har blivit helt besatt av dans alltså, sjukt nog. Jag skulle ju igentligen bort nu klockan 18.00 på Pay'n Ride, och fotografera men jag kunde tyvärr inte för jag var ute och red då. PLUS att jag fick sköta om alla hästar direkt jag kom dit, ett smart huvud hade inte mockat till någon av hästanar och dvs ingen mat hade dom heller, och skitiga var dom så. Jobb jobba jobba. Men Det är ju trevligt också=)...Nu ska jag alldeles strax äta en bulla, spela gura, funder på en koreografi som Ida och jag ska ha till våran street dance lektion vecka 21, måste även läsa klart min engelska bok som är på 300sidor. den ska vara klar i morrn. Jag har läsat, 1,2,3,4,5,6,7,8....9?...Nej 8 sidor.... Hurray for meey

Dance fucker dance

I have a new favourit song, it's The new album with Offspring( don't complain, I knopw that they are a oldband that we listen to when we were young, but hey, i Promise for god sake, listen to this and you vwill never stop dance!)

Så nog med min lite slitna engelska, I måndags joggade jag, kände mig rikigt nöjd med mig själv, eftersom jag då ätit 4 st av mammas nybakta bullar innan. Och i Tisdags så hade jag dans träning i street, det gick ju bra men inte så bra att jag kunde dansen i huvudet själv. SÅ Vi åkte in i dag igen och dansade i någon annan street grupp och dansade järnet! Tusan vad svetten forsade sedan, i en och en halv timme så pumpade vi stenhårt till, eye of the tiger, remix. Och på Söndag är det dansuppvisning, jag hoppas det sitter osm gjutet då, för vi kirrade att dansa synkat och snyggt tsm, jag danni och Helin. Fet nöjd alltså. Guld värt! Så inte nog med det så dog jag på dans golvet en stund, då hamnade det först en Helin över mig som jag tro fan hon lapdasade för mig;O hahaha och sedan kom Danni, tydligen blev hon avundsjuk och började dansa för mig också...Herre min je, men det va kul, haha helt exhausted alltså! Men nej nu blir det lite facebook nördande och sedan sängen.

Nationella provet i engelska är på fredag och på tisdag är det nationella i Matte. Sedan har jag andra busigheter på g vecka 21, den 18 och 19..;D

10.10

vanligt mig, jag är på tok för tidig t i skolan, jag hade berättat för mina klasskompisar att vi började 10.10 med hantverks teknik. Men vem dyker upp ändå klockan 8 på skolan? Om inte Natalie.

Ska snart redigera lite bilder till wiklunds, inte klar på den fronten än, ka försöka sätta ihop tre bilder snyggt och beställa canvas tavla om det blir bra.
Dance fucker dance.

Åh, jag är så glad att jag känner så mycket underbara personer, har precis läst en massor om mig, som en av mina bästa vänner har skrivit. Så otroligt fint. Tack för att du är som du är och att jag har dig i mitt liv. Det bästa som hände under denna tid för 9-10,månader sedan, så var du det bästa. Hur en sådan vänskap kan skapas på ett sådant mystiskt och weird sätt är ju makalöst. All kärlek till dig, ler alltid när jag tänker på dig vet du!

        

Hej, flickor, säg till Susan att kolla nu! Jo Susan, jag försökte smälta ihop bilderna till en, men det var faktiskt inte något att hurra för, det såg bara kladdigt och overkligt ut, ytorna på dessa tre bbilder ligger inte på samma våglängd. Hade skog, himmel och porträten varit i samma höjd etc så hade det nog gått fint i hop. Men Frågan är den om du ill ha dessa tre i ''1'' canvas eller om jag ska ordna de tre svartvita porträtten här ovanför i tre olika mindre canvas tavlor? Ring mig om du har några funderingar. MVH Natalie Nordlund, många kramar. (Här har jag inte gjort mer än synkat fägerna i de tre bilderna och placerat dom i samma ram.)





Bye from me for now


On the top of the bottom

Ja, som man säger, man måste vara längst ner på botten för att kunna ta sig till toppen. Jag menar, är man redan på botten så kan det inte bli värre...Eller?

Usch, när man får det så vill man inte ha det. När man känner tvivel så blir man frustrerad. När du är ensam vill du ha sällskap. Om man är nöjd då? det är man aldrig vi är människor och vi känner aldrig lättnaden över att faktiskt nöja oss med vad vi har.

Satt och såg på tv idag, en äldre dam som var dressyryttare, hon såg så otroligt avslappnad ut, hon såg ut som om hon inte visste ordet utav problem. Lättsamt skojade hon om att hon missade en gigantisk tävling för att hennes häst blev skadad innan. Hon tog det chill och sa att det inte var hela världen, och var så lätt vindlig och hon tränade den otroligt duktiga hästen fortfarande och hon älskade den så mycket så hon ville inte göra sig av med den och börja tävla stort igen bara för att. Hon skojade och sa att han skadade sig väl ändå snart igen och flinade lite.Det var precis som om hästen var en busig liten pojke osm alltid hittade på hyss, Hujeda mig, tusan vad jag saknar min häst.  Jag tro sjutton att  jag ska gå till stallet på en gång och krama honom.

Just detta fick mig att längtar efter åldern, att få göra sig klar och ha gått sin jädara utbildning. Att få sin kunskap och att få jobba och åka på bravader och bara plöja igenom livet och helt plötsligt bli 34, slå sig till ro med det liv man älskar och slippa all stress och, jag måste göra de, och jag måste gör det där. Åh vad jag längtar tills jag blir gammal och slipper alla resor och roligheter. Låt mig blir 34 och då ska jag blogg igen och skriva om, Låt mig få blir 18år igen! Snälla, ta mig tillbaka och låt mig får återuppleva mina resor runt om i världen och låt mig få studera igen, lära mig nya saker och vara ung! Igen! Snälla...och snälla låt mig slippa karln han är som en finne i röven. Vart tusan har jag lagt skillsmässopapperna?

Precis detta menar jag, vi är bara människor, vi är aldrig nöjd.

hej pschyco

Tänkte bara meddela den allmänna befolkningen att allmänna utbildningen är rätt dålig här i världen, eller, ska vi säga mellan ***** och Hudiksvall?, Det låter fint de. Jo Hej paranoja, hur kan man leva med sig själv och konstant vara orolig och absolut inte lite på sina närmaste? Hur ska vi kunna veta att det vi läser inte handlar om en själv?... Jo vet du vad Paranoja, du är paranoid! Alltså tror du att denna text handlar om dig?...Ring mig om du vet att det handlar om dig, då har du bevisat den sanna faktan att du är paranoid. Sök hjälp och sluta tro att världen kretsar kring dig. Vi är så många fler här i världen som faktiskt skulle behöva en seriös hjälp. Det finns så många fler här i världen som verkligen behöver ha en hjälpande hand och uppmärksamhet. DU är inte EN av dom, du kan klara dig själv precis som alla andra i vårat jävla klyklän, du har det ''faktiskt'' bra ställt i livet.  Detta är till alla oss som tror att allt kretsar kring bara oss. 
Den som faktiskt hör av sig till mig och frågar vem texten handlar om, eller om det är om den personen, så kan jag skratta högt. Förstå att den är om alla som med villje tar år sig.(kan meddela på en gång att min utbildning inte precis gett mig någon bättre förmåga när det gäller skrift. Dvs särskrivningar och stav fel. Rätt mig inte om jag har fel, jag vet jag har fel.)

Min blogg, här skriver jag om mitt liv det är mitt val att skriva vad jag vill. Komments? Tycker du inte om det du läser ,så kan jag med all vänlighet be dig att inte läsa nå mer. Ha en bra dag. 

Dryga dgara och onödiga intag

Nej men tänka sig. Valborg, party party, fredag, lugna puckar, solen sken och värmde skönt. 22grader i solen och filten kom ut, lade sig ner på den med Danni, Jenny och Tony, korkade upp en flaska röd vin och tömde den väl. Det bar av på fest, eller vänta...? Vi åkte ju hem till mig? Just ja fasiken fest hos mig var det ja!Kul som fan var det!. Lördag, lugna puckar, plugga var planen. nejnej, vi åkte till stan, jag och Danni shoppade fett snygga kläder och softade med glass på torgscenen. Så åkte vi till Dannis katt och kolla så han levde och drog till kvissle sedan, jag och Danni spelade fotboll medans tony och john åt mat och vi smakade lite baileys..mums. Så åkte man hem till mig, drog några öl och pratade på som fan med min underbara vän John, vi bara surra surra och surra som alltid. Vi har alltid nå kul att prata om eller så berättelser att dela. funny bunny alltså! Och ja, sedan så kom det mer folk som satt och kolla film och chilla och drack här med mig john och min bror:) alltid lika trevligt med sällskap.

Nej nu blir det min sköna säng med tre madrasser, och mjuka kuddar och ett pösigt täcke och några schyssta drömmar och sömn. Sedan ska jag upp runt halv nio, släppa upp hästarna och kramas med min Häst..:) God natt !

RSS 2.0