NYA

Tänkte bara fresta vissa av eras känslor..;) Idag kom mina saker från thailand;D fett najs så söt så man bara vill pussa på allting, åh! mina skor, två par svarta klackskor med diamanter och grejer det är så man blir kär! och mina linnen och t-shirtar ouf..Love them. Glad sommar för det kommer min bli.

Sommarflytten

Ja, nu har jag ridit upp min häst till sommarstugan! Tre timmar tror jag närmare bestämt att det var. Visserligen borde jag ha tänkt efter. Det mesta har nu i några dagar gått emot mig totalt! Vadret, människorna, sakerna osv. men den stackarens om får sota för det är jag och min häst, för inget bete har vi nu. Ja tills idag när jag pratade med våran granne, men betet kan jag få endast om några veckor aknske? oh då har ju min häst dött, av undernärdhet.FUCK EU-Bidraget där.Och fuck att människor inte har någon koll om hur man får göra med EU- Bidraget.

Våra andra grannar fick vi bete av också om vi ville, men det är en bit i från men nu ska vi inte klaga.(ska funder på hur vi ska göra) Det är underbart att vissa människor är så snälla som dom är. Allting har ju skitit sig totalt för mig som jag nämnde tidigare, men jag tror faktiskt att saker börjar vända sig! Jag mötte ett par andra grannar förut som jag fick en hösilage av , det va sååååå snällt och perfekt tid punkt. Jag har ju fått tagit lite av mina närmaste grannar också som var fjolårshö, fint! men min häst är lie kräsen.. så jag borde ju låta honom svälta. Men jag vill ju ha något att ha min hobby på så jag var tvungen att ordna mat till honom. Och så glad som han var idag när vi var ute och gick på en läggda idag, var länge sedan man såg.

Lagade igår en smaskig middag. Pasta, soltorkadetomater, gul lök med philadelphiaost. Mumst!



I OCH MED DETTA INLÄGG SÅ VILL JAG ÖNSKA ER ALLA EN GLAD SOMMAR!

Ni kan kontakta mig på min mobil, dålig mottagning, men alla vet väl vad ett sms är..förhoppningsvis. Nu sticker jag till sommarhuset och tar med mig datorn! UTAN INTERNET- Alltså komemr jag få mycket gjort med alla min bilder som ska brännas ut osv. XOXO


Midsummer baby

Ja vad ska jag göra vad ska jag göra. Siter och försöker lista ut mina egna tankar om jag ska gå ut, ta en rök och låtsas om ingenting eller om jag ska skit i att göra det, inse att man inte har et störe beroende av någonting här i världen och förstå att mina vänner Puppet och The hustler snart kommer tillbaka och då kommer märka att, Jaha din jävel du har cigg och inte har du sagt något!...Jag tror jag sitter här håller käften och låter dom diska när dom har kommit tillbaka från affären.

Mitt midsommar kan man väl dock inte påstå var något märkvärdigt, som vanligt var det fest, och vi umgicks glatt med varandra. Vi lärde känna ungefär alla Puppets nya grannar här i skönsberg. Proppar tillmesta dels men trevliga för det, herregud folk tycker nog jag är en propp också men det är en annan story. Så igentligen så hade jag bestämt mig för att joina min familj och massa polare att kila till Hagmyren. Spela på hästar knäcka någon öl och leka lekar och kanske käka pastasallad med grillchips. Mumma! Och på kvällen dra till tjärna i njurunda och chilla, festa vidare och njuta av naturen. Tomtar och troll är något vi har gott om i norrlandskogar. Men så blev det inte mina vänner. Det slutade med en helkväll i staden. (Kan med en och samma gång erkänna att det finns en pyssling med stort huvud i våran sommarstuga..den sitter alltid på garage taket.)

Nu kom precis mina vänner tillbaka och siter och dricker yoghurt och den andra gör en berättelse. Carro är väldigt duktig på det för hon gör dom roliga och fula. Nyligen ritade hon danni när hon var 40år och mig som 70år. Det va konst.

Ha det bra dear friends som råkar kika in.<3 Lots of love Natalie.

KIKA DESIGNEN& LÄS LITE OM LIVET? Thousand miles and thousands more

Jobb

Jag vet inte om jag kan påstå att det var ett hårt arbete, det var väl mer ett okej jag kan väl göra det eftersom kameran är med och ni behöver bilderna.

Ja då var man i Hudiksvall för första gången på otroligt länge. Mysigt att träffa all syrrans kompisar igen, alla är ju så kär i mig så det är otroligt! Kan då meddela er att jag har en kort söt ''shemale'' efter mig. God she's hot! not. Men roliga och snälla är dom allihopa. Min syster och hennes kille Vincent har ju då köpt en husvagn, det roliga är att dom köper en ny varje år för att kunna sova i den när dom drar upp till Piteå. Vincents barndoms hem och fifflar med stugan. Så efter de två veckorna där uppe så säljer dom husvagnen. Så jag fick stå för fotograferingen på den och försöka göra lite annorlunda bilder än dom som man vanligtvis ser ute på blocket.com marknadena. Okej vi lyckades ju skapligt bra också! Vi fick fram den rena, mysiga & härliga känslan av hur det kändes en kväll i husvagnen.. Så att sälja den i sommarens slut lär inte ska bli så ytterst svårt..
Vincent sa något om en liten penga också, men vi får se hur det löser sig. Jag känner mig dum om jag inte ställer upp för familjen lixom. Men hur ska man annars kunna överleva sommaren utan jobb? Om jag ska kunna tävla, resa runt och gå på olika events och shoppa?

^^Hey everyone, do you know that I really really wants a scrapbook? I've got one when I became 12years by my sis, but  I haven't used it. This one is really silly becaus it is babyblue and with ants and bugs and school things on it. Im a bit embarrest. But I up to buy a new one i Mariestad when im going there around week 29. Soo fuuucking great to go away from this fucking hole.

ELIZABETHTOWN

This day I would like to write my little story in english. If i spell the wrong words, in wrong sentence, or don't write it corectly, don't complaine. Im trying to learn how to write and how to talk. Me and my Puppet are having ''something'' going on. We're trying to talk english and always type messages to eachother on english. Just to get a good flow in the language.

Elizabethtown is a really good film, I like it alot. Even thou I just saw it for a few seconds ago.
People (more than you Puppet) is telling me that everything in the world isn't in black and white, It's not the good vs the bad. But hey folks, you know...That's the case. Because whatever that is going on it's the same, It's either okey or not okey. Wrong or right! Good or bad.
Yeah my Puppet is telling me that I always taking people in the same way. Everyone goes over the same rim in my world.
But Puppet, that's not the truth, some people goes another way.
I like to think that everyone is a good human, and it have worked really great until now. People is something that is very false. You'll never really see if they are your mates or not, because we are experts on cheating and deceiver on peoples life!
If you think that you really know someone or that it is your friend...Then you'll never would be afraid for long talks or quiet minutes. That would be an naturalact in your theaterlife.

^^ I'd just realize a thing, that clothes is just hiding our tru ''us''. Now I don't want it to sounds like I want everyone to run around like stupid fucks naked. But I mean ''everyone'' must feel some proud over herself becaus thats ''you''. And that we are more close to other people than you think, you must have heard this phrase -'' Imagine that they are all naked''(When your going up to a scene) And if the truth is coming up, so can I tell you that it's just little clothes on our body that is covering us from other.

I think that we are afraid for leting people to get known with our soul and deep thoughts. We are afraid that people will know what we really thinks and wants. And too afraid to show what we have hide in ourself for to many years.
To can live a pretty ok life, I think that you must let go of all the thoughts like '' What will they think? What am I having to day?(because of them) What do they want?'' before we can really live a happy life, you must look deeper and remamber that everything that you're doing, are you doing for yourself. Not for someone else. Let go of these kind of thoughts.
But don't get lost.

It's like zen puppet.


Balansen är inte alltid den bästa,

och bättre blir det inte av att festa?


Ringde just till sjukhuset och tydligen var han färdig med operationen nu, 23.13. Han hade tydligen lyckats slita av några? senor i handleden. Orolig blev jag och löjligt nog, kanske för orolig. Mamma tycker att Peter bara utsätter sig för en massa skit hela tiden så hon blev lite tårögd över att hennes lille pojke är en sån jävla klantskalle. Dock gick hela operationen bra och i morgon ska han kanske röntgas bara för att kolla att allt såg bra ut i handen. Krya på dig brorsan.

Peter - ''Man heter inte Nordlund förgäves''

Avslutning

/Har fotat två mottagningar, fett jobbigt. Krävande människor och inte fan blir det bättre när dom sura gamla jävlarna vägrar vara med på kort och alla säger. Ta kort på alla så man får minnen. Ja men hur lätt är det då när man blir utskälld av en 60+ gubbe då!? Fuckers.- förlåt är lite sur på dom omäjliga, som gör livet jävligt för andra/

Jaha, då har man helt plötsligt avverkat ett helt år på Hedbergskas hantverksprogram Foto. Ett underbart år kan man väl ändå påstå att man haft, även fast mitt minne sviktar om vad vi har gjort i ettan. Jag har lärt känna en heldel underbara människor och lärare. Tack för första året, hoppas verkligen att nästa år ska flyta på lika fint.
Visst har det varit en del tvister i skolgången och med en del personer runt om men i huvudlag så tycker jag det har funkat bra.

Jag har nu i två dagar haft en konstig känsla i magen av att någonting kommer att hända min bror. Jag var 100%säker på att det skulle sluta på sjukhuset och mycket rikigt min kära mage. Peter ligger/sitter/står på sjukhuset nu med ett sår i handleden? Jag vet inga detaljer, har personligen inte talat med min bror för han är fortfarande på sjukhuset som jag har fattat det(20.46). Jag fick veta av pappa att han hade typ ramlat eller något (jävla klumpeduns, fattas bara de att han ska tappa balans sinnet) men då var klockan runt 18.00 tiden tror jag.

Peters studentmottagning i onsdags. Det blev mer eller mindre lyckat! Det var skit väder man jag var glad ändå, och det var alla studenterna också. Såg det ut som från mitt håll (Förutom den där tjejen som kom ut från Primero igår natt med fula glasögon och seriöst hon var 1.55cm lång, hon drog upp en lastpall och slungade iväg den övervägen som om den inte vägde ett skit. Jag ville flytta den från vägen''fyllesvinet själv'' och jag orkade den inte! Och jag är fan inte så klen, men Helin tog tag i den också så vi kastade en över en buse där Danni satt och kissade. Hon träffades synnerligen, dock inte.) Men som sagt så under mottagningen så kom jag och min kära granne Caroline Olsson(som nu har lämnat Bunsta och flyttat till en lägenhet ovanför Wayne's, att vi var mobilfreaks. Mycket rikigt fakitskt, för det är ungefär det som jag gör med mitt liv. Jag pratar i telefon och/eller smsar nonstop. Men det ändras när mina 30 dagars gratis mess är slut.

Igår så drog vi en runda på stan, jag, Danni, och Dessan meningen var att vi skulle träffa Helin Maria och Joakim men vi åkte upp till Dannielle, knäckte några öl och myste lite allmänt så där. sedan skulle vi till Busbacken för jag lovade (typ lovade) Petra att säga hej men så blev inte fallet. Vi åkte ännu en gång ner till staden och gick till en estet fest i någon läskig ''gränd'' men alla verkade trevliga och då var vi där en stund och sedan blev det en runda igen.
Jaja saksamma så var ju det en rolig kväll igår då(torsdag) och vi råkade få med oss en ankarlina som fick häng apå nå trafikljus och vi hann även springa från en vakt när vi gick mot skönsberg. Det var tydligen allvarligt och väldigt dumt att ta med sig skyltar. Danni kan förklrara bättre, Hennes verion av det hela är extremt rolig.
Eftersom hon var sist och såg allting Aphidmoon.blogg.se

Studenterna 08

Min bror kommer då att ta studenten i år, jag får dock vänta till år 2010. Jag och alla andra från 1991 och lite äldre kanske och någon enstaka från 1992.

Min bror kan nio se kika på här http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=737076

Idag så åkte jag och min dear friend Helin in till staden klockan 11 för att käka på Biteline med klassen, pizzorna där är groteskt äckliga. Smakar enbart ost, ost, ost, ost och gissa vad mer!? OST!, Fy satan. Nej tack i den mängden så äter jag hemskt gärna kanterna. Nachos och sås och sallad blev det för min del, fett proppad fortfarande alltså.


Today is the day when my dear friend Sofies big sis is turning to 24 years old! Congratulations my dear trainer and friend!

IMORGON BLIR DET STUDENTEN FÖR PETER NORDLUND;D HOPPAS ALLT BLIR TOPPEN, VÄDRET INKLUSIVT.

Så självklart, Ta inte livet alltför allvarligt - du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande


Avskum

(hela jävla dagen har jag hört låten: YOU HAD A BAD DAY, tillängnad Natalie Nordlund från Karma eller vad säger du?;))
Denna dag har tagit ut sin rätta, jag är något kopiöst trött och vill bara lägga mig i ett dike och avlida. Men dock ska jag nu sätta mig nere, slå på en rulle och fundera på vilken tid våran klass börjar i morgon och hurvida vi ska äta på biteline eller icke. Det mina vänner...är frågan. [kolla på shorthopp.bilddagboken.se. Där får ni instruktioner om hur en rikigt skit dålig dag kan vara för människor som inte alls har kommit rikigt överens med Karma.]

Efter mycket om och men så tog jag och min kära granne och åkte till Nyland för att vara med i ett ''litet'' möte om Distans ridning. Det var trevligt och Asta och Caroline som höll i det proppade i oss rabarberpaj, gott det med. Dock lite ont i magen just nu. Jag är grymt sugen på att prova på distansridning för jag gillar ju att komma ut i skogen. Som sagt så ska det smaka sadel om röven när man kliver av.

Ord som lätt förekommer i mitt liv ; wtf , God damn it. Fuck it. Hallå. Nämen hallå!, Hallå där! Horibel(Horibla), Miserabla(Miserabel). Suck, Men gud. och typ...och alltså...(Asså)...

Ett otroligt stort ordförråd!


Tack för den här Helin: Grattis! Du har blivit uttagen till en annan del av köping!

Veet

Ja idag chillade jag och Jenny ute i hennes stuga hela morgonen, dagen och kvällen!
Efter att ha spelat fiol och gitarr till låtarna som Kungens man, Bubbly och Im yours så blev de kaffe och macka. Vi bar sedan ut filt och grejer och knäppte lite kort med hennes digitalkamera medans vi solade och badade! Årets första dopp damer och herrar!! Varmt var det! Jennys kusiner badade med oss och dom hade införskaffat en waikboard, det var häftigt att pojkarna var så duktiga på att åka när dom aldrig har suttit sin fot på en snowboard(troro jag) elelr på en sån där waikborad(hur det nu än stavas) förut!. Bra gjort tummen upp grabbar!

Kyla

Jag och Jenny bestämde oss för att sova ute i skogen i henne stuga. Sagt och gjort så blev det så och vi lirade gura och fiol, det var jätte mysigt och hon kompade knocking on heavens door, jag sjöng. Vi sprudlade av lycka för det lät sjukt fint.

Idag på morgonen så hade vi bråttom iväg hem för Jenny skulle på ett barnkalas för att Jasmine fyllde 5 år! Grattis sweet heart!
På vägen hem frågade Jenny om hon fick låna min systemkamera...Why not lixom. Hon kom nyss och hämtade den och då kom jag på, shit hon ska ju faktiskt vara på ett ''barnkalas'' Oh my god... Men haha då när ajg instruerade henne hur man skulle använda min kära bäbi på enklaste sätt så kom jag med repliken - Okej, kom i håg nu! Detta(pekar på kameran) är mitt liv....och mitt liv har ingen försäkring! Så två, ha alltid den under upp sikt och se till att linslocket är på när du lägger den åt sidan! för extra lins skyddet är onödigt dyrt!. Smart va?.... Yeha yeha....

Föresten så vare någon, fucking mooron that have called me the whole fucking night, what do people want with my life!? Please, the night is for sleeping god damn it! If it was an angry girl...so fuck it. If it was some of my brothers friend so...god damn it I will break your back.

Chilla

Det har blivit en hel del chilla för mig på senaste, och vet ni vad gott folk? Det ska jag fortsätta med ända fråm till 25 augusti!
     Jag har väl praktsikt taget sovit bort dagen igen känns det som, fast runt 12 drog jag och min granne till staden för en vals. Hon behövde avslutnings kläder och krimskrams för hennes syster fyller år på tisdag, flaggor till min broder skulle jag söka efter men det slog jag ur minnet. Inne i stan fann vi en svart kjol på H&M till henne och på Cubus blev det en vit t-shirt/blus och på Kicks blev det en nessesär(what ever det stavas som) med lite kropps grejer i och myspys för sommarens hetta[Hennes systers fördelsedags present] jag själv plockade på mig ansikts grejer och vax, man måste ju hålla koll på håret. Inte kan man tillåta sig själv att lika Lassie när man ska sola.
     Sola, ja ni vet, jag är ju halv thailändsk[för er som inte vet, så vet ni nu] men jag har fått massor av kommentarer av folket att jag är blek....wtf...jag är brun året om, fan inte mitt fel att jag nyligen börjat bli lätt bränd och därför chillar med att sola. Men så därför köpte man lite vax och ny bikini så man kan glassa lite och få särg på den ''bleka'' huden, elelr vad fan ni tycker jag är. Men det blir nog schnyggt med lite bränna så småning om.

Det blev åter igen en grillning hos lite homies och poker, jag ägde...till en början, sedan blev det nå grymt trisst så jag fick lov att mysa med lite fnitter och stripps och smsande. Sedan lite 2 fast 2 furious.

Bara så ni vet så är det någon som kastar sten på mitt fönster just nu typ. Eller gjorde elelr vad det var. Och det rör sig i mitt rum. ska fan gå och ta en sömnare nu så att man kan kliva upp imorgon och ta sig en ridtur och hela kvällen ska sovas bort. Fuck att jag ska fira nationaldagen imorgon, jag orkar verkligen inte, kom till mig och chilla ist med en rulle.


Arbeta...Idag!?

Klockan tre, fyra vill de i njurundaprivatryttare.
Jag skulle tydligen följa med till ett ställe där de skulle ha programträning ''pay and ride'' och visst hade jag kunnat följa med och gjort det, men det kändes för tillfället inte som att jag var så sugen på det när jag just kommit tillbaka till stallet med stekande sol över mig och svetten rinnandes från ryggen ungefär, och med en häst som behövde badas och fullt med knott. Nej ni får ursäkta men idag funkade det inte för mig. Jag skulle även med mor min och köpa student saker till bror min. Jag var dock på lite för dåligt humör för att fota idag också, då hade det bara blivit dåligt och jag skulle bli ännu mer förbannad på det. Men som jag sa till min kära vän Sofie så fick vi nyss höra av en fotograf att -''Ta betalt alltså, jobba lite svart eller så för ni måste kunna leva på det ni tycker om att göra också. Om ni inte tar betalt så ordna igentjänster ialla fall''. Jag borde men satan vad hemsk jag känenr mig agenom att ens tänka tanken på - ''Hej, ja jag kan fota om jag får betalt.'' Nej fuck vad taskigt. får se vad jag tar mig till.

Dagens inköp - Bruna badbikinisar, med plåa pärlor. Gos fina!

Studiofotografering - Inlämning

Nu på tisdag som kommer så ska vi ha studio fotograferingen klar och redovisningsbar, alltså skriver jag ut bilder för fullt. Jag vet dock inte om jag ska ha alla som jag skriver ut med några av dom. Redovisningen ska visa allt ljus vi valt att andvända.

Ida Jenny Carro&Helin


RSS 2.0