Toy

Så otroligt lycklig i går! Vi började med locking på dansen. Visst en liten del men den var ju nå jävulskt rolig!
_________________________________________________________________________________________________

What if I?
Had a thing on the side?
Made ya cry?
Would the rules change up?
Or would they still apply?
If I played you like a toy?
Sometimes I wish I could act like a boy

If I played you... Would yo like that? Had friends... Would you like that? never call? Would you like that? Hell naw You wouldn't like that No!

Helgens bravader

Fredags eftermiddag så var allting ödelagt, jag var sugen på att hitta nå partéy, men det var verkligen ingenting som hände. Det slutade med att jag följde med ett gäng vänner till Tunadal på födelsedagsmiddag för Erica. Presenterna hon fick av mig var ett barnband där det stod: Erica - Hjälp mig hem + ett telefon nr...haha det roliga var ju att man inte skulle skriva sitt eget nr men det gjorde jag, alltså hennes namn och hennes nr. Clever girl!
Det blev ett rikigt drag ett tag och god köttfärspaj stod på menyn, även massor av spel och skit snacka, mysigt det. Vi kom på det att alltid när det är ett gäng tjejer som samlas och tjattrar så kommer man alltid till samtalet sex. Alltid lika roligt är det dock, och man får veta så mycket om sina vänner som man inte trodde. Vi fortsatte festa sent ut på natten och träffade en skara pojkar som vi dock inte ville umgås med. Dom fick stå utanför. Shit happens.

Lördagen så blev det åter igen fest. Denna gång fick jag umgås med en darling. Det var riktigt skoj även fast vissa delar av kvällen fuckade sig. Roligast måste det ha varit när en konstig människa steg ut ur sin bil halv 5 på natten och sträckte på sig och började prata med två viltfrämmande tjejer, om att han tog en powernap vid 1 tiden. Sedan slängde han sig över några buskar och sa att han skulle fixa efterfest. Jaha tänker man, är det verkligen i sundsvall vi är i? Ja här finns allt typer av människor kan jag påpeka.

Söndagen var slapp och oerhört jobbg, magen pep och vred sig och man var lelös i kroppen. Man såg på två filmer: Death race (handlar om folk som åker i fängelse och ska köra två race med gigantiskta pansar bilar typ, dom ska i varjefall döda varandra och klarar man 5race så blir man frigiven...) Den var bra.
 Sen såg vi The benchwarmers, som var en geek film om töntiga små barn som alltid blivit mobbade och inte fått medverka i någon aktivitet i barndomen. så bla bla tvister och myckeeeet humor och ja den funkade. tummen upp.

Måste bara berätta att jag gråter av skratt varje gång jag ser på Horton, men enbart av den gula fula håriga äckliga lilla aprikosbollen som knatar på fyra ben och gapar....hahahahaha underbart

What good is a life with no one to share


Lycko känslor man få när man ser summa tillgångar: 2,75 SEK
Ja glad får man väl vara att man icke är myndig och bor hemma. Inga utgifter. Dock inga inkomster heller. Tacka smarta människor som kom på studiebidrag, men den är i minsta laget för en unge som inte har någon penga kontroll. ''spendera spendera, ja jag gör som min bror..spendera det jag inte har''. Så nu några dagar har jag varit aktiv i mitt fotgrafiska arbete kan jag påpeka. Panorama bilderna över vackra Sundsvall(på nattetid) är färdiga tror jag och jag ska bara redigera dem på skolan så får vi se vad som händer och sker med resultatet. ( Lyssnar på en grymt sköön låt som little sweeet Nemo har visat mig - Nomy - Cocaine + You better die young)

Konstigt, nägot jag aldrig varit med om förr. Så jag kan på peka att många har sagt, ''Ta allt som det kommer. Layback''...Yeah, I'll do that.
 

''Du har än så länge bara gjort mig lyckligare''

[ Nu ska jag redigera och lägga in lite bilder här, de va ett tag sedan..]

Katt i magen o slapp i tasken

Ja nu sitter man här spontant och ensamt, oar hela natten och ska fan sova hela dan, funderar på de kritiska ögonblicken i livet då man kan råka missa ödet. Jahapp lyssnar på The Puppet som försöker förklara något om en väska, försvunna böcker och saker. Ja jag själv åker runt och förvirrar mig själv i huvudet, tänker på min sötnos som sover själv och tror fan att jag ska ta en promenad ner till stan med Puppet, ta henne underarmen och bära hem henne till skönsberg. Ha de gött blir film o katt på magen med fjong i foten.

Fordonspr.

Jaha, ja då klev man upp vid 10 tiden i morsen. Minst lika dålig som i går så var man trött tack vare den halvsömnlösa natten. Spott och fräs och slem slem slem...usch då vad äcklig man är. Kläder man drog på sig var brorsans baggyjeans och en skön bas t-shirt i längre modell för att sedan ha en söt kort jeans jacka över och en gul scarf, schnyggt. Det funkade.
Klockan 11 blev far och mor och jag ner bjuden på fika av grannarna så det var rikigt mysigt och roliga är dom.

Såg till att vara inne i staden till lite över ett så att jag och min gos klass kompis Sandra skulle åka till en annan skola och fotografera för gymnasiekatalogen.
Så när vi kom dit var vi som yra höns, för vart skulle vi? Skolan som inte ser ut som en skola. Arbetsplatsen som har för många dörrar och för mycket elever som allmänt är nonchlanta? jahapp. Sökte upp en lärare och var lite gullig och förklarade att '' Nej vi har inte slagit huvudet i något, utan vi kommer från en annan skola därför vet vi inte vart vi ska'' ( han gav oss den lilla blicken att, hmm.. varför vet ni inte avrt ni ska..?..haha) jaja tillslut så gick vi bara ut och hittade själv dit vi skulle, rakt in i verkstaden. Träffade min granne som underlättade fotograferingen av bilar, motorer och pojkar som jobbade. Dock jobbade dom inte mycet men dom rörde sig hela tiden, jag tror dom tyckte det var kul att posera fast, ja killar. Så nu var vi klar och ska bara ladda in korten och välja ut några bra och sedan lämnar vi resten av arbetet till våran HV lärare. danke bye.( det många nog förstår är väl att det är lite halv svårt att fptografera med rätt inställningar i dåligt ljus? Alltså tänk en verkstad, stor och ljus..ja, men dock är ljuset oftast gulaktigt. Det finns lättare förinställningar som man ska kunna göra för att lätta upp bidlerna, men jag tror att det bli ps för min del nu, jag är så ur usel på ps så man kanske ska ta och lära sig...)

Sitter nu framför dator och äter bagguette med bonjoúr Taco som Sändy sa var god så det köpte vi och ska redigera bilder nu. Det är faktiskt gott också, men nu orkar jag inte skriva mer än att jag hoppas jag får vra med min kära Darling i kväll, saknar honom faktiskt.

Måste läsa

ja, jag måste börja läsa en bok igen jag håller ju på med ''Det rena landet'' men saken är orken.
 Dock något som frestar mig är Jenna Jamesons '' Att älska som en porrstjärna''. Jag har varit så sugen på den länge men har jag gjort något åt saken. nej.

Kaffe och skola.

Vilken kombination egentligen. Kaffet för att orka och för att man blir glad av, det som man vanligtvis blir nerstämd av, skola. Jaha så vad gör den? jo utbildar och delar ut kunskap sprider lycka och arbeten.. hmm, får mig att tänka på hippies. Alltså shit jag menar inte att det vore bättre utan skola, men vafan är vi tvungen att lära oss så mycket och om så mycket nytt hela tiden. Tänk om folk bara kunde stanna på en låg nivå av vetande och förstå hur jobbigt det är att veta allt som händer och sker i världen. I går tex, så gick folk runt och skrev mess till varandra att världen skulle gå under( igår skulle vi dö alltså) hallå!? hur jäkla fuckade är vi. Jävla påfund. Vetenskap, nej fan satan det är inget vi får lära oss i skolan dock, vi får inte ens veta hur man söker jobb! va fan ska dom stackarna som tar examen bara traska in på arbetsförmedlingen och hoppas på jobb. jaja Good luck. Hoppas verkligen jag inte kommer behöva göra så.

Så jag sitter här och väntar på lektionen ''Arbetsmiljö & Säkerhet'', jaha tänker man varför? Dom kan väl göra som dom alltid ha gjort? Sätta igång larmet( göra oss ännu mer nonchalanta mot det skrikande ljudet) och låta lärarna lugnt be oss gå ut genom huvud ingången. Men ack nej, nu ska vi läsa om hur du kan sitta rätt för att inte få datanacke.. Jaha tänker man, musarm då...musarm, arm.. Vad då krympt?...haha. Men vad då, Musbränd då!?.. happ, jaja.

Utländskt, ja det ska ju vara så spännande. herre gud, min kära vän var på krogen, samma ställe som flera gånger förr. Napp på brudar? Nej det var rätt öde. Jaha idén slog honom och han låtsades vara utländsk. Oj vart fan kom alla brudarna från?.. Spännande ja kan hända, men ta tåget eller flyget eller gå dit då? eller ta bilen? Men dock blev han avslöjad efter ett bra tag för att han hade raggat på dom någon helg tidigare, som svensk.

Så ja jag sitter här och dricker mitt spännande utländska kaffe som jag för 15kr köpte på Hemköp, billigt för en resa till utlandet. Det västa är att man kan tro att det vore Italienskt eller Franskt. Ett försök att lura min ''lätt lurade hjärna''. Caffé latte Marocchino, Lite cliché så där, coolt.. och..wow den är lila. Kaffet smakade mest socker och mjölk med en touch av choklad som det skulle vara fast mer som 1%espresso, 1%kakao och 80%mjölk och 18% vatten. Lurad, ja och är jag pigg som det stod att man skulle bli? Ja för jag har redan intalat mig själv att wow jag blir pigg på kaffe. Jag kan intala mig själv att jag blir pigg på grönt te och varm mjök om det vore så men saken är den att jag inte orkar ändra mig och tycka att jag blir trött. Vad vore det för poäng att då avnjuta en kopp mitt på dagen? Även avnjuter man dragster 2000. Kanske det som får min mage att vända och vrida på sig.
     Ja denna tråkiga eftermiddag. Jag vill bara hem, fick nyligen ett trevligt sms av en underbar person om en underlig kontaktannons från mig?. Ja tack för den Darling, jag fick mig ett gott skratt, några stirrande blickar och en bättre eftermiddag.
^^Puss.


vackraste

Nickname; best on hurting others

Den vackraste film som skapats måste vara City of angels, Känslan av att finnas men ändå så syns man inte. Man finns och det vet man själv. Alla har vi väl varit med om att någon kollar på en, eller hur? Men utan att se på en. Utan att se ens person.
Det är konstigt, för jag har blivit upptäckt. Någon ser mig, och verkligen ser mig, känner mig bättre än mig, vet mer om hur jag fungerar utåt än vad jag visste själv. Sjukaste känslan får man leta efter, klart man blir rädd. Fan jag är jag, jag kan allt om mig själv.. tydligen inte. Men det är skönt att det finns mysterier också. ( eller vad säger du The Puppet?, Så vi tar en kopp te..)

''Du vet precis vem du är, som jag menar, jag tycker verkligen om dig.
Du har gjort allt så enkelt ändå. Skönt att ha dig där''



we all been spoken for

Andra idag

Oj vad duktig jag känner mig. Matten gick super iaf. Snart börjar väl de svåra.

Håller på tt planera en viktig händelse för dett år. hehe. Fast dock kan jag påpeka att det är mer än en viktig händelse som sker i år, jag funderar strongt på att dra mig ur och skänka lycka, men vet ni vad? Då skulle någon annan jävel bli piss'd eller down. Så lite mysigt tänder man ett ljus, lyssnar på Whitney Houston - I will always love you.
 Tänker inte på texten känner bara tonerna. Skulle man tänka på texten så skulle man fan aldrig ha släpp det första rikiga man hade, jaja, men inte lyssnade man på denna tant musik då inte?

     Hade skolfotografering idag, oseriös som man är så bestämde jag och min vän Helin oss för att byta konvertera...bara för stunden tills porträttfotot var på gång, för jäflig som man var så satte man sig på röven och gjorde vad man blev tillsagt. Inget att säga till om.( egentligen har man det, men vem orkar engagera sig?)

      Min klass är knäpp och otroligt rolig kan jag påpeka. Idag fick vi det förklarat för oss att vi skulle döda varandra och våran mentor!  Haha, en humor grej från och med nästa vecka så skulle vi tydligen göra någonting skoj, en diskret lek som får våra grannklasser att stirra med avvund och vilja ha en tight klass. Oh shit..

     19.21... What's happening...gamla kontakter söker sig tillbaka...en annan drar sig undan. Mitt deep talk med Ida löd; Man kan vara orolig, man kan vara irriterad och less. Störa sig. Men man kan inte göra något åt saken precis, man kan säga vad man egentligen tycker och vill, men vem låter inte som en bitch då?...
oh oh oh.. Så jag tar en kopp te.

Tjurig

Ja nog fan kan jag vara tjurig. Dålig på att ljuga är jag inte heller. De som märker att jag ljuger gör jag det bara enkelt för, ironiskt nog så har ajfg då inte ansträngt mig för att ljuga isf.

     Igår var jag med härliga Danielle (psss, jag kan stava danni) ochvsedan kom hennes vän '' The tea guy, in susande genom dörren och vågade inte ställa ner sin väska. Jaha tänte man vad är detta för en fan då som ser ut att vara 12år men ändå inte?.. Jaha själv klart, Danielles kontakt med omvärlden var det ju. Ja det var ljust ute och ofcourse skulle en skräckfilm vara i gång på datorn klockan 3 på eftermiddagen! '' The cry''.. tror jag det var.
     Ja jag hatar rysare så mammor som dränker sina barn var inget för mig, jag snackade geonomhela början av filmen, drack mitt kaffe'' för att få min otroliga 70åring doft'' och kelade med katten, gosade pussade och kramade. Tills slut gick ajg och lagade mat, chilli con carne stod på menyn och gott blev de ju med en macka. Ytterligare ens tund gick, The tea guy trsakade blygt iväg på träning. Danni och jag youtubade och dansade med jappsarna till en söt låt, vi vinkade och gapade. Då kom vi fram till det att låten '' Bad in da box '' är verkligen Danielles låt, så mycket vin som den kvinnan avnjuter.
     Efter en kort stund flyger en Ida in geonom dörren, sätter sig ner och känner lugnet efter att ha avverkat en arbetsdag. Jaha men ja tjena då älskling, henne saknar man alltid även fast det var en dag sedan man träffade. Alltid lika glad och rolig. oftast;D

Sitetr i köket när kockan närmar sig 7 jag och Danni går lös på varandra kastar tidningar, raäkingar, disktrasor släpar varandra efter golvet, jagas geonom OCH över hennes säng. Ja roligt, man luktade diskmedel när man halv nio skulle ner på streetdanceträningen. Lika roligt som förra gången. Måste kirra pengar nästa måndag.

Tjing tjing spenderade natten med en trött person som ska föreställa äldre än mig, men det kan man bara glömma. Fan inget slår 70+...( det är jag alltså) Bitter, ah det kan hända att jag var men herre gud har man en sticka i strumpan som vägrar förflytta sig så är det inte så jävla enkelt att vara glad!

Jag har inget liv... Så jag gör en kopp te ( hahaha danni, give me boken)

Bye, Lektionen väntar. har varit så duktig att jag valde Engelska B.

KOI

Ännu en fisk har fått sina svart/grå/blå vita färger på min vägg.


Den blev lite skel men funkar ju iaf=) (''Den är inte större elelr mindre än andra fisken'', jag fotade bara skelt.)


Man ser spår av min Orkidé som är på väg upp!
+ En extremt skitig vägg. ska ta och måla kanske?;D

Försvinner

Helt plötsligt känns det som om allt och alla bara vill försvinna.

Some place to go

Någonstans att gå, jag tackade dig aldrig för det. Jag kunde inte ens få ut orden hejdå nu när du åkte.

Jag vet att min pärla kommer att komma tillbaka och många av er tycker nog att jag är löjlig som blir så ledsen över att min häst har åkt. Men jag kan tala om för er att 6år av ens liv sätter spår. Han var en familjemedlem och det är han fortfarande, bara lite mindre närvarande.

Vad ska jag göra varje dag nu? hur ska jag klara mig utan att ha något att göra? Vad ska jag göra?
Läste mitt horoskop när jag kom tillbaka från stallet. Tänkte lite löjligt för mig själv att det skulle stå något dumt som inte alls stämde in.
(''Tisdag 2 september, STENBOCKEN 22/12 - 19/1,
Mycket kretsar just nu kring dig, dina behov och intressen. Möjligen har du lite dåligt samvete för något.)
Så jävla klockrent. - inte ett ord kom från mina läppar, bara tårar. Lika fort försvann mina tårar i en blandning av regn..



Att välja.

Jag har haft en massa softa dagar här nu. Fått umgås med den jag hela tiden längtar efter men också spendera min sista tid med Tano. Sjukt vad fort tiden har gått, nu på tisdag åker Tano till Järvsö och jag vet att det kommer bli tungt. Senare den kvällen ska jag vara barnvakt en stund också, det kanske underlättar?

Nu måste jag sätta spår, jag måste lämna mina kärleksförklaringar till allt och alla, så att jag vet att dom finns kvar och tänker på mig när jag behöver det. Jag har haft en fin tid i sommar, att verkligen tänka och fundera på hur jag ska göra i min framtid, att välja. Att välja vad då? Att vilja ha det jag velat sen jag va 7år eller det jag velat sen jag gick i Kyrkmons skola?
Dumt nog har valen kommit av sig själv. Jag gjorde inte så mycket mer än kom hem, sen flöt allting på, annonsen kom upp på den traffikerade internetvärlden under min omedvetnad ' jag skrev den jag lad upp bilderna, men utan en tanke, förutom ett kärleksfullt hem... Jag menar så mycket tänkte jag inte jag valde inte bort min pärla. Jag var tvungen. Allt är ett tvång. Nu kan jag inte släppa honom och jag kan inte släppa det jag har fått. För nu har jag det jag ville ha sen Kyrkmonstiden. Men valde jag verkligen rätt väg, är jag fast? Kan jag inte dissapear? Jag valde alltså den lätta vägen, att inte behöva tänka så mycket. Är jag villig att låta min bindas och vara fast? Inte kunna röra mig i det fria utrymme jag skulle kunna ha till jag blir åtminstonde 26? Men kommer världen vänta på mig bara för att jag är upptagen?

Kan citera en låt text '' - Att andas i det tomrum som blir över om du lämnar mig nu''.

Nej, det gör den inte för allting fortsätter snurra och så kommer det alltid vara. Man ska ta vara på ögonblicken.
Det värsta är att jag ser massor av ögonblick och får en massa känslor, men jag tar inte vara på dom, jag glömmer och gömmer.

___________________________________________________________________________________________

mina egna


Jag är helt inne på Japan, det har jag varit ett tag men om jag ha tagit tag i saken är en annan femma. Dock har en stänk av buddhism och Thailand suttit in lite spår också, jag har just klottrat upp en Koifisk på min vita vägg (och en till ska det blir om inte två) och det blev faktiskt rikigt snyggt! Den är kanske klar, jag har inte bestämt mig än men dock ska ni får se den( Kan nu meddela er att det även är en till Koi fisk ovanför den andra som har inverterade färger och den Orkidé under). ^^
Jag målade den med en SCHNEIDER 244 CD-Marker

RSS 2.0