Superman

Jag skulle vilja skriva en hel jävla uppsats om mitt liv. Alltså det vore inget speciellt men jag skulle kunna hotta upp den till en saga om två superhjältar.

Dock är dessa två superhjältar klass 2 bara ynkliga och det finns Superhjältar klass 1(Det är dom som alltid fdinns där före folket och brukar vara de så kallade vänner).
Men mina tankar går ofta tillbaka till superhjältarna som bara är i klass 2. Dom finns på riktigt och är närmre oss än vi tror, det kan vara din vän elelr bekant, en släkt eller granne, men saken är den att dessa två dyker upp ur det tomma intet gör ditt liv bra och dom själv drar nytta av tillfället och suger åt sig all din livs glädje och allt du trodde ni hade gemensamt. Men när du är tom så lämnas ni i en container. Som en trasdocka, som sopor. Men ska jag vara rikigt ärlig så är faktikt dessa hjältar ''klass2'' bara två helt vanliga jävla nollor.

Dom snackar skit, för sig som skit och tycker synd om sig själv och vill andra ska hjälpa dom, föda dem och behandla dom som gudar. Men screw that! Dom ska igentligen bli behandlad för det sätt dom är. Som skit. Släng dom i en container coh låt dom ruttna.


FÖRTSÄTTNING FÖLJER....
(Ta inte allt seriöst, lite sjuka tankar en lördag kväll bara.)

Danni RÖCKEN RÖLL"

O Me love this shooting.

Foto: Natalie Nordlund
Modell: Danielle Bäckström

Jag sminkade även danni, tyvärr syntes det inte på dessa men jag har fler. Dom här bilderna ska användas i någon form av visning på musikbörsen( tack för lånet av gura!, Det var wounderbart!)

Ja, stressad som jag blev i dag va helt crazy, fick springa ner till musikbörsen, kirra gura och sladd sedan fick jag springa fram och tillbaka med Lp skivor och spelare och väskor av kläder från rum till rum..Man fick nästan svettas när man bar upp en säng till studion. Plåtningen var rock n' roll 70-tal. En del bilder har ett inflytande av hippi(60-70 tal) och rikigt nöjd blev jag med bilderna. Jag dansade vals med blixtarna(bounder) och slängde saker omkring mig för att hinna. Jag hade ca 1½ timme att plåta, Sminkningarna och klädes bytena tog sin tid med, så några timmar drog i väg på det.

Fotoa även en accesorar bild med gura, ringar, halsband, piercing och solbrillor.(Y) funkar. Kanske plåta om
(min stavning är si så där, jag råkade klippa mig själv i fingret när jag skulle göra hål i ettpar Jeans som modellen skulle ha på sig. så Det svider och ömmar..:(..)

Fotade även Framtid. As Snyggt, jag sminkade henne på de mest sjukliga sätt så det blev snyggt! Ungsfolien fick snurra runt hennes bh, mage och ben. Great det var coolt. Håret fick slickas lite bakåt och vara så otroligt struligt bak på huvudet och hon änvände min silver jacka från 1996:D

Det var kärlek rakt igenom! Tack Underbara Danni för att du ställde upp och hade tålamod trotts att jag ville få så mycket gjort och stressade som en iller. Du härdade fast det sved och tacks och kliades bara en rikig SUPER WOMAN kan göra de!


Åh suck

Jag bara väntar och väntar, vill tiden ska röra sig lite frortare för tillfället. Jag vill fan äta min lunch och göra min 70tals plåtning. hallå eller!? osså är studion upptagen nu när jag satt upp min bilder på väggen och la dit en säng:O wtf...skit. Crap.

Nu ska jag snart äta min lunch ÄNDÅ och sedan hämta en gitarr och rigga upp lite suffs;D OUF awsome...

Måste bara beätta att BACKEN mina damer och herrar att den är ÖPPEN!... tro ja...

Utkast...

Hallåhallå gott folK! Just kommit in från en härlig rid tur och tänkte slänga upp lite bilder från mitt projket här! Kika och skriv vad ni tycker!

Den första var bara en skel bil för jag är helt kär i Dannis ögon så var svungen att göra nå mer med dom!

Nästa modell är Sofie, min kära granne som jag ha hänkat i hop med i nära 13år! Underbart gumman att du ställde upp även fast det var hur kallt som hellst och du var förkyld! Starkt gjort!






Foto: Natalie Nordlund
Modell: Sofie Olsson Svedin
''60-tal, Ta ut modellen från studion till gatan, garage, gamla byggander och fabriker.''

Highkey

Denna form av plåtning är ett upplättat ljus med betoning på skuggor och mörka ytor. Tack för hjälpen Danni!

Otroligt snygg tjej! (Vet inte vilken jag ska använda i mitt projekt bara)


nn


Fotografering

Jajjemn, nu har jag suttit igång med arbetet for real. Har fotat Jenny för 50tal. och Danielle för Highkey. (Bilder ska jag lägga upp så fort dom är klara) Jag har även fotat mina grannar för, 30-40 tal. Ska även fotografera Jenny i morgon(fredag) I frabriks miljö om jag har tur. Då blir de också för 40-tal och kan använda i ett bildspel.

Idag fotade jag även Danni, Dessan och Erica i studion för att dom ville ha lite ''kompis'' bilder på skiva och i utskrift för tavlor. Det var roligt och trevligt. Härligt tjejer fina bilder!

Alldeles innan vi skulle fota grupp bilderna så fotograferade jag Danni i highkey, alltså en väldigt ljus bild med betoning i skuggor och mörka ytor. Snyggt! Tack H&M för lånet av korsett! Danni Såg ut som sexy nasty darling, med svart/röd kortsett, min otroligt snygga sminkning och hårfixning och sina röda läppar! Wounderful! Nöjd tror jag.. ska bara kolla igenom dem på måndag morgon.

Torsdag har jag bokat studion åter igen för en snabb fotografering med Lp spelare och cd.s + Danni. Samt en ny(gamal, sliten) El gura i 70-tals stuk från MUSIKBÖRSEN! Tack att jag får låna den grabbar!
'' Det blir Rock n' roll 70tal'' (Men jag känner på mig att jag kommer ha med något i bilden som på minner om ett senare årtionde. Får hoppas att jag inte har fel artister på de lånade skivorna och affischerna om ska vara med i plåtningen. haha, de vore ju annars typiskt mig.

Här är ett smak prov på Jenny, 50-tal. Mode för medelklass.
Mode som bars under denna tid behövde inte vara det som fanns på catwalken, eller i tidningar. Vanliga människor använde det som dom tyckte såg fint ut, och vad pengarna räckte tillför. Mode var det vanliga människor valde att bära varjedag.



Naturfoto

Jag måste visa lite bilder från Naturfoto som vi hade under några veckor nyligen.




Sista bilden var till en uppgift vi i tvåan bestämde. En känsla.

En tanke

Det var något, som bara droppade in i mitt huvud när jag satt på bussen hem.

Buss, det är något fel på dom. Antingen så känns det som om dom äter upp en sakta, eller så tänker man så otroligt mycket när man åker den lilla svängen från staden till Njurunda. Det var då det slog mig, att jag poetiskt skulle skriva en sak som jag faktiskt lärt mig under sommaren och hösten. Nu vill jag inte tänka på det, inte ängna mig en minsta tanke på att skriva om det. Men det var lite kortfattad över hur något fick mig att känna. jag både hatade och älskade mig själv, älskade tillfället och trodde att jag visste vad det ordet betydde. Nu var det en bög som gav mig min aha upplevelse. Att det jag kände inte var ''the shit(kärlek)'' Det var kort och gott, passionerad..?? Kärlek, eller som bögar kan säga, Kåt het.
  Ni kan ta det som ni vill, för allt som skrivs och sägs är ju alltid en egen tolkning.

Koncentration och något att gå till, det mina vänner, det är det som gör att vi orkar vidare och vill nå fram till våra mål. Ställ in dig på ett mål och du kan trotsa allt.

att förtjäna respekt

Man kan förtjäna respekt men man kan också skapa den själv.

Om du får känslan av att någon har tagit dig för givet eller helt enkelt inte bryr sig, om ditt tillstånd eller vad du vill/tycker eller känner, då behöver inte du heller bry dig om den andra.  Man vet själv vilka som finns och faktiskt alltid kommer ställa upp för en, håll kvar dem. Det är alltid dom som räknas tillslut. Men en ganska vrickad fråga jag fick av min käraste vän var: Ska man ställa sina vänners lycka framför sin egen?
 
Den kan man nog fundera på hur länge som hellst..

Har grymt mycket idéer om hur min Modereklam fotografering ska gå till. Måste bara ordna tid plats och rekvisita så kirrar det sig!

..

Vill bara det ska sluta vara så här.



Find someone to love, and say ''I love you'' often.


If I were a boy
I think I could understand, how it feels to love a girl, I swear I’d be a better man, I’d listen to her, Cause I know how it hurts, When you lose the one you wanted Cause he’s taken you for granted And everything you had got destroyed.

If I were a boy I would turn off my phone, Tell everyone its broken, So they think that I was sleeping alone, I’d put myself firstm And make the rules as I go, Cause I know that she’d be faithful, Waiting for me to come home..

It’s a little too late for you to come back, Say its just a mistake, Think I forgive you like that, If you thought I would wait for you, You thought wrong..

But you're just a boy, You don’t understand, How it feels to love a girl, Someday you’ll wish you were a better man, You don’t listen to her, You don’t care how it hurts, Until you lose the one you wanted, Cause you've taken her for granted. And everything you had got destroyed But you're just a boy…

After workout

Jaha, härligt. Tillbaka till dansen och lika förvirrad som förut. Sitter @ the puppet nu och väntar på att jag ska klippa henne. I onsdags färgade jag hennes hår till nå röd/brunt med slingor. Suits her fine!

Jag är ju über dålig på engelska, ska hör med na om vi ska börja snacka engelska igen bra för att komma igång med språket. Hörde även att de kan bli en visit till en annan stad til helgen, det vore rikigt trevligt kan jag meddela.

Hade en diskussion med farsgubben idag om promblems...;) Haha, det var riktigt roligt. Pappa satte kaffe o halsen och skrattade så han började gråta för vi pratade om hur man gör sig kvitt ett problem.

Kan ju även säga att jag brukar kunna diskutera med tv,n..Och det var en blond bitch som gnällde just nu. Varför ska man leva bara för att mata duvorna på stan?... Ja din kärring de kan jag tala om för dig!

För att då vet man att man alltid kan gå dit och mata dom där duvorna med gamalt sketet bröd och dom älskar en  anyway och kommer alltid tillbaka, vissa kanska till och med kommer ihåg en, så det är en anledning. För, varför ska man leva för att laga mat till en familj/ människor? Oftasts uppskattas det inte med fin middag som någon stackars fan har stått och lagat i timmar, och inte ens får man ett tack eller, mmmm....smaskens...

Äh fuck people and love the birds. Riktig kärlek sitter på träd.

Halloween

Årets nöje, åter igen. Tiden då vi kan klä ut oss till något roligt eller den vi egentligen vill vara. (finns faktiskt dom som klär ut ig till den som skulle vilja vara också). Detta är en roligt högtid, om man kan kalla det så..Vi söker alltid efter anledningar till fest och är de inte fest så komemr vi på en anledning till altt dricka. Vi har ju fått för oss att man har roligare med alkohol. Bullshit.

    flubdub.bilddagboken.se Ska lägga upp lite bilder från halloween och alla helgona dagen.  =) skoj skoj. Det var länge sedan man var så glad. Tack att du va med mig Jenny;)

(Var hos en bekant och fotograferad 12 djur. Kollade på bidlerna idag och kan meddela er att det blev kanoners)

Söndag morgon, önskade.  Sitter nu själv istället och är sliten, glad, men trött. Vill ut i solen. Jag har redan hunnit med att somna vid 04.00 och vakna 08.00, släppa ut hästarna och allt som har med stallet till. Tagit en promenad+ lite jogg och tränat lite sen blev de duscha och datornördande. Idag blir film./ XOXO

RSS 2.0