Indesign

Foto CV is on the run! Klar, ska bara skriva ut och använda i redovisning av foto företaget SKFOTO(sport&Kultur foto)



But why

Jag menar, vad är det för rätt med att dömma? Alla vill ha en bekräftelse, oavsett vad ni tycker nu så vill absolut alla ha en bekräftelse av andra att man finns syns och hörs. That's that! Men vad har du för rätt att dömma mig när du inte har ens frågat vad jag tycker om att göra?
Du har noll koll och tror att du vet något. Dumheter, bara fasoner. Jag är väldigt fundersam nu och jag har varit med om denna situation förut och tänker inte ställa upp igen, no doubt. Nope Aú revóire jag tänker inte stå ut vid denna skit, en kvick förändring utropas i min högtalare! Nu ska jag bara knapra mig mig is och kolla på tv. Ska slänga ut fars gubben genom fönstret om det är så. Vill jag ha något så vill jag det ska bli så, blir det inte så, nej men vad synd. Ta något för lång tid? Ja men synd, jag har ingen ork att vänta. Jag har för mycket på gång och är hektisk, drama drama dram. Get used to iT!

Plus att jag måste shoppa....Mår icke bra, jag har väntat på tok för länge med att handla upp mina pengar. Har behov av ny hoodie, jeans och nå linnen, en mössa också, jag behöver skor. Plus kläder till backen, har hittat fina jackor och brallor. Men hur i helskotta ska jag få tag på pengarna?...En liten summa får man i kväll, men den räcker fan bra till att föda en hamster.( Och jag har ju en tatuering på gång också, hur blir det med den saken när en sittninge kostar skjortan..fan för att vara ett kid)

Argumenterande tal

Jaha, idag är det åter igen något slags prov i Photoshop och Svenska har jag alldeles strax, Argumenterande tal. Jags ak stå och förklara, för alla, varför jag tycker att bilar ska köra mer respektfullt i trafiken, när det är hästar omkring. (Känns en aningen förlöjligad dock..)

Igår var det min oturs dag, inte nog med att jag hade glömt min tändare och missat massor av andra saker, jag ville ha kaffe också som jag kunde smutta på innan genomgången av ps började. Men inte då, mode eleverna hade någon modevisning i cafét så jag kunde inte tränga mig förbi och ta en KAFFE!...Så skulle ta te upp på media cafét ist..men nej det var slut. Lyckligtvis fick jag tag på té ändå. Kokade varmvatten... VIPS! så råkade jag slå vattenkokaren i muggen så att min vackra svartvita 17år present från Ida&Helin gick i kras... Jävla fumliga äckliga människa jag var igår. skit.

Men idag hopaps jag på en bättre dag, ska dans Disco lite senare i dag och på lunchen så ska jag kanske kila ner till Waynes coffee och äta med Danni, om jag hinner..:)

 Vecka 16 så kanske jag kommer tjäna en kosing iaf, ska fotografera tre syskon för en bekant.

Tenta i Photoshop i morgon!

Lyssnar nu på våran lärare som förklarar hur man använder en kamera, 

Hej mitt namn är Natalie Nordlund jag går andra året på FOTO och jag har inte använt en kamera, aldrig, någonsin.

Så imorgon ska vi ha prov i photoshop, fattar inte rikigt hur det ska gå till. Det roligaste just nu är att snett bkom mig sitter Ida, eller sitter och sitter, hon ligger i stolen och sover! hahahaha...så skön tjej, hon somnar alltid under genomgångarna.
 
Ida och jag har även fotograferat i studion idag, det är till våra foto CV.n men man tog ju så klart lite extra bilder som man kan använda för sitt eget lilla egos skull:) Blev rätt nöjd också, jag såg för ovanlighetens skulle inte helt mess'd up ut iaf!

Ska lägga upp nå bilder sedan

(jag börjar faktiskt förstå något nu! Inte av allt snacka utan av att pröva;D haha)

    


En rolig natt

/Jag har en tendens att prata i sömnen vid vissa års tider, våren är en av dessa tider/

Följande skedde när jag sov över hos Danni. (Copy från hennes blogg - http://noregretsinlife.blogg.se)

Hade jätte roligt på natten när Lady on the water(Det är jag, Natalie) sov. Jag ligger och halv sover och vaknar till för jag hör natta pratar.

Natta: Förlåt.
Jag: Va?
Natta: Förlåt.
Jag: Haha vad fan menar du?
Natta: Förlåt för att jag riggade upp fotografen.

Jag ligger och tittar på henne som ett frågetecken. Medans sträcker Natta ut armarna och viftar med händer och säger "kom hit, kom hit"
Ungefär som att hon ville trösta mig som om hon hade gjort mig ledsen. Sen jag skratta så jag nästan kissade på mig.

Den roligaste grejer var att man vaknar upp dagen efter och Natta har skickat ett sms och skrivit
"skrattade du åt mig inatt?"
Efter att hon fick höra min upplevelse så dog hon också nästan av skratt.

En Lugn helg

Det var ett tag sedan jag tog det så lugnt som jag har gjort. I fredags så var det en mysig tjej kväll hos mina mest älskade tvillingar( jag menar inte mina tvillingar biologiskt sett.) Jag , och fem brudar till käkade massor av gotta så som popcorn, godis, chips och morötter och gurka, dippen var så klart med! Och självklart blev man en svullen liten barnrumpa. Vi spel, Party Alias, otroligt roligt när jag skulle förklara ett ord för min kamrat och samtidigt vara helt crazy, jag lyckade otroligt bra om jag får erkänna själv!

I dag fick jag en födelsedags present av min barndomsvän Sofie. På menyn stod, förrätt, varm rätt och efterrätt! Vi började med en jätte god sommar tilltugg med lök och tomat och bröd. Sedan var det Kycklingfilé med Potatiskaka och grekisk sallad och avocado och MUMS! jag dooog när jag skulle trycka i mig maten och försöka skölja ner med rött vin.(Håller starkt på att sommar mat ska drickas med vitt vin!) men jag klagar ändå inte, för efterrätten som kom några timmar efter att vi kikat på film, var Kladdkaka med grädde och Kaffe så klart!( jag har inte slutat druckit kaffe bara för att jag aldrig nämner det nu för tiden, det var min pappas fel att jag började dricka så mycket och nu är det hans fel att jag har i princip slutat...)

Söndag imorgon, då ni Morsan slår på stort och fyller hela 59år! Grattis älskade mor! Så släkten kommer och ska gratta och jag känner mig riktigt stolt över att inte ha gått ut (lördag) idag, så imorgon är jag nog pigg och ett stort plus är att jag kommer orka med hela stallet imorgon innan syskonen kommer klockan två!

Och en fråga så där....klockan är 01.35...Tror ni att min mor tar illa upp om jag inte har någon present :| 
jag har en svag känsla av att pappa faktiskt frågade om jag kunde fixa något fördelsedags kort till henne? Men vbad vet jag? jag är ju bara en ännu virrigare människa i en helt yr värld:O

(Fuck, måste ladda kameran, kom på att Thailändare älskar kameror......)

Torsdag

I går åkte jag in till staden på eftermiddagen, tänkte hämta min kalender hos en vän jag hade glömt den hos. Men fan heller, den fick jag inte. Så blev bort bjuden på middag och fika hos The puppets mamma. Mysss mysss, så otroligt fint i lägenheten, jag vill bara kyssa tapeterna. Vi ät någon sallad med schampi(hur de nu stavas) och bläckfisk!:O oliver osv, och gott var det! (innan middagen lekte vi lejonkungen med småsyskonen, det var läskigt jag är rädd för barn, gull Mia klöste mig över kinden:'(...men jag klarade mig !(Y)...)

Sedan bakade vi chocklad/toblerone muffins och äcklade i oss dom, rikigt bara fet åt dom, och herregud så svullen jag är nu!! Pappa mamma ville inte hamta mig halv elva på kvällen så jag var tvungen att sova hos The Puppet, men mysigt det, fan vad vi var sentimentala, lyssnade på massor av lugna kärleks låtar, Jeff buckley och bara mös. Kliade varandra på ryggen och var allmänt trötta. Det var så roligt när vi kom in från Dannis mamma till hennes Pappa, jag var så trött så hon fick klä av mig...IGEN. Händer rätt ofta, men jag rä alltid trött när jag vart med henne i några timmar! :)

 Skulle ju egentligen gå och prata med en tatuerare i dag om mina planer och hur jags ka göra och de innan jag sätter igång med det jag vill ha. Men jag glömde så klart bilden hemma och jag tror att folk har ändrat mitt schema:O så jag har nog inte hål i 4 timmar som jag trodde. Så nu måste jag kanske gå en hel skol dag för första gången på hela tvåan!

  

Alla hjärtans dags bilder


Var ju och trippade på Birsta med Mamma och Pappa:) Så ska ladda upp lite bilder på dom när jag har redigerat dom på skolan:) men här är en mysig på dom vackra!<3



( haha även att jag sa att dom skulle pussa varandra typ hela tiden;) Im the love dealer, då menar jag verkligen det, bland vänen rockså. Men för min del så är det whatever, för jag är sämst på kärlek när det gäller mig själv! ofc vill man inte ge upp det helt, men det är lätt gjort när det alltid blir samma sak, om och om och om igen.... )
   

Morgon

Hallå, sitter och fundera, rätt så trött och uttråkad. Jag orkade inte gå på svenska B i dag efter som jag knappt sovit på hela natten. Har vaknat till och från av att jag antingen har svettats eller frusit. Jag tror jag dragit på mig någon liten sjukdom kanske.. Tyckte att jag var blek i går.

På all hjärtans dag så hängde jag emd mamma och pappa, jag fick köra bil till Birsta och runt där och shoppa lite. Dagens köp var två par svarta örhängen så att dom matchar(vilket det inte gjorde förut) Och ett par lila solbrillor, dom är så fiina så nöjd blev jag. Sedan fick ajg köa mer bil och det gick bra, jag fattar inte hur jag kan vara så chill i trafiken eftersom jag normal är nervös och sprallig. När jag kör så kan man lätt jämföra mig med en pårökt hyena. Jag skrattar helatiden och kan bli lite sur i bland.

Åkte i backan i söndags, det var mysss, åkte med Helin så jag ska ladda upp någon bild från de för det var hur fint osm hellst med eftermiddags solen. Det var kul att man nu vågar hoppa i lite större jumps än förut:) Försökte även på 180, haha blev en halv sådan till också med:S Men det komemr kanske bara jag slutar vara chicken.



Ska snart ta bussen som går 10.38, hopaps jag inte missar den så puss hejs.

(På onsdag danni och helin så blire skoter och åka lite snowboard i skogen hos mig;D )


baby i've been here before

Ja, det har jag faktiskt. Jag förstod att jag inte ville vara med om denna dag.Längtar till i morgon.
(my nasty friend, i somras)

Jag har dock gjort en del idag. Tränade ypperligt lite i gym på idrotten. Satt vid datorn och ordnade engelska och....men fuck..det var gårdagen.

Va fan har jag gjort för nytta idag?...Gick ut i kylan och väntade på bussen i onödan i 15minuter. Hade en sån hemlängtan efter halva dagen. Kom hem, red ut en sväng, fann en ny rid väg. Så klart så var det stopp efter 2km, som vanligt när jag gör något nytt.

jag hade en stor tanke på vad jag skulle skriva idag, nu är det blankt. Jag meddela att jag invigde skoter körningen idag också! Det var faktiskt riktigt skönt.

Fredag den trettonde, jag ska inte röra mig urfläcken,(dock är jag hel och hållen än så länge) men lär sluta med att jag får någon form av sittsår, inte en omöjlighet precis, kanske tar ett tag bara.

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken


Redigering

Nu sitter vi på hantverkstekniken och ska rediger om bilder till svart vitt i olika metoder etc etc.....

                                           

                                                  

Här är lite bilder från backen!

Tihi, skulle göra något roligt till ''företaget , sport&Kultur(Min och mina vänners)Roligt kan ajg på peka att de va;P lite slaffsigt så där.




( Tänkte föresten tala om för er att jag är jätte glad:) Toppen humör och även fast det är fredag 13 imorrn så ska jag verkligen försöka ignorera det. En vän till mig flyger till Spaninen imorrn, good luck!)

Min sötaste vän
 the Puppet, jag håller tummarna för dig, allting med boys att göra är krångel och jag lovar att I've been there, done that.

independent

Alltså, jag är konstig, minst sagt. Snällast sagt kanske?

Jag klarar mig inte utan min närmaste vän som jag just talat med, alltså jag har varit en bitterfitta i några dagar mot na, men det funkar inte så...Jag var inte hel. Nu är jag helt, lycklig och motiverad i att vara aktiv igen. Älskar dig, du är en del av mitt liv
.

Så Imorgon blir det: Backen under dagen, Dans på kvällen och på Onsdag blir det Backen på dagen!:) Weeeeeiiii

Hallå vad tror folk om mig!?

Sandra Markström har just svarat på frågan "Tror du att Natalie Nordlund någon gång har ljugit för att slippa en dejt" om dig. Klicka här om du vill veta mer.

 för 11 timmar sedan Kristian Andersson har just svarat på frågan "Tror du att Natalie Nordlund är med i tiotusenmetersklubben? " om dig. Klicka här om du vill veta mer.

för 21 timmar sedan Mattias Gräntz har just svarat på frågan "Tycker du att Natalie Nordlund är ytlig? "

 Isabelle Velander har just svarat på frågan "Tror du att Natalie Nordlund har köpt en dans på en strippklubb? "

 Linda Wåglöf har just svarat på frågan "Tror du att Natalie Nordlund har använt sex för att göra karriär? " om dig

Mån 09 Feb

back in school, Det var ett tag sedan jag skrev, haft noll kontakt med en dator på ett tag. Idag ville Sofie gå på stan med mig men, ack, jag orkar inte. Jag är så sliten, så tröt och verkligen har no powers kvar. Var trött ända sedan torsdag. fattar inte vad det kan bero på.

 Hade en fet städ dag igår, möblerade om och nu är det mysigt, rent och snyggt( snyggare än förut) iaf. Nöjd.

I'm leaving you for the last time baby
you think you're loving but you don't love me
and I've been confused outta’ my mind lately
you think you're loving but I want to be free
Baby you hurt me


Följden av misslyckande

Haha, får jag bara säga det att min familj och min släkt vi är misslyckandenas höjd punkt!

Fick nyss veta att min Systers son, Molde, som är cirkus två år, i måndags så svimmade han. Hemskt, jätte hemskt, tyckte synd om honom nu när mamma berättade, så jag frågade vad som hade hänt...
 (Ska bara tala om det att pojken är den mest rastlösa speedade lilla ungen i världen, blir det tyst i 5 sekunder när han är nära, då är nått fel.) Denna gång svimmade han i 20minuter...Han hade sprungit in i en dörr.

HAHAHA alltså..åh älskar honom..

Off the record

Sitter och filosoferar just nu, vill till backen åter igen. Lära mig något. I mitt horoskop stod det att jag skulle ha bra kontakt med familjen och nära vänner, kan stämma. Möblera om skulle jag också göra, men jag ids icke. Kanske i natt.

Påtal om familjen!
 

Lycklig är jag också och lyssnar på Botten is nådd med timbuktu, den är bra och jag har redan nått botten, klättrar seriöst uppåt nu. Den som tänker dra ner mig ska jag kväva med en Lokaflaska.
 Känner doften av kokad brockolo(hur fan stavas det!?) brockoli?...Luktar inte mumma, försökte nyss öppna en banan också,vad fan äre för fel på skalet? den är helt stel..:S kanske fryst?


''Hur Natalie öppnar en banan''
Lektion1#

1, välj ut ett bra mål, en gul och fin banan, hellst ska den vara lite grön också(Y) då är den perfekt.
2, Vänd på bananen, och håll koll på änden av bananen.
3, nu ska du öppna där bananens svans sitter.(Den lång delen som är smal och hård)
4, ta ett stadigt tag om bananen så att den inte blir mosad där du sätter tummen.
5, Lite snabbt sveper du handen över svansen och , wipps knäcker du en fort! helt utan smärtor(från bananens sida då)
6. Du kan nu ha en liten värk i din högra tumme, men det går över efter några bananer, man får helt enkelt öva upp sig och tids nog blir huden tjockare på ''knäcktummen''.
LYCKA TILL! /Natalie....

RSS 2.0