Happy preppy

As lycklig:) Hittills så har allting blivit bra dvs min skit fredag, den blev jätte bra när Danni ringde och ville åka med mig i abcken:) Det var värt att åka bara en timme!:) Mys pys, Hon lade upp en film på oss också på facebook. Ikväll blir de antingen chilla, chilla, eller typ krogen elelr kanske Klass/invigningsfest hos våran vänn Leo!:) Tihi, vet inte vad jag vill än så länge! Men jag är sugen på träffa min Beloved friend!(vill på krogen med dom:O) han och två till är på hockey, alltså baaaahhh! Timrå...ptsss, Kvinnohundar*
(En av kvinnohundarna!)

Jag och Helin i backen på invigningsdagen!(Vi åkte i dag också, lekte lite följa John;) haha de va kul)

Jenny och jag och den där gossen-->Ska kanske till hassela imorrn!

aha

I knew it, before it started, Why I didn't wanted to do anything about it when it were harmless? I liked the feeling it gave me.

Peppad


Oj, jag hade nyligen nada att göra, drack kaffe, speedade upp mig och ville på fest. Min inre röst sa nej. Jaha vad ska jag då göra? Jag ska åka i backen! Ja med vem? Prata med Ida, nope kund einte förlja med snackade med The puppet, hon ville med men får s eom hon hinner. Snacka med nå till så vem vet ;D jag får kanske åka ändå!

Mer bilder!:)





Min dag

Idag har det varit en rätt soft dag...Åter igen ställer jag fråga till mig själv, Hur tusan ska jag klara av arbetslivet när det börjar? Idag blev jag tok flummig för att jag gick i skolan från halv nio till halv fem. Jag menar det är en normal skoldag för de flesta! Själv så brukar man nästan alltid sluta vid 12 eller ett tiden.

Jag vill ha en förändring! En drastisk förändring av allt och alla. Av både hus och hem och människor och mig själv och precis allting! Fortfarande håller jag fast vid att vi är kapabla att göra så mycket mer än vad vi tror.

Måste ta och åka i backen något mer, saknar det. Måste sluta vara en liten fegis också, snart blir det en tripp till Vemdalen, cirkus två månader kvar men nu har jag något att längta till och efter. Har på senaste inte längtat till något så innerligt.
(Min dans är min flykt)
 

äckel i somras. ovanför alltså:P

Kommer mer imorrn! Godnatt Sverige

Uppdatera

Shit vad jag uppdaterar men, Danni check check! något som kan tänkas?:D


Slit

Alla vet hur det känns att ha träningsvärk. Men fan vilken smärta man har nu! Två dagar, två danser och en boxnings tur! Det känns kan jag lova! Igår kväll hade jag och The puppet rikigt stora problem med att ens skratta. Men ack vad peppad vi är på att dansa, så om det blir fart på oss och vi kommer på en koreografi, då kan ni se oss tävla i street i Söderhamn i maj!

(Vi smider planer just nu när vi känner oss som mest peppad! Lite moves har vi listat ut, ska ordna nå tränings tider nu och se hur det löser sig!  Håll tummarna för oss!:)...)



Ett taste! Ska lägga upp mian riktiga bilder från fotograferingen i backen någon dag snart!

Hård träning & en sanning!

Är du snygg för du är vacker eller vacker för du är snygg
eller vacker för du är skön eller skön för du är grym.
Eller handlar din skönhet om att du är så tung
eller så nice att du är snygg för att du är ung.
Men det är hemskt att vara ful, så fult att vara hemska.
Vad ska vi göra med en förskräcklig människa,
som är snebett, vindögd och fet.
Det finns tyvärr ingenting vi kan hjälpa dig med.

Sitter och lider

Jag var då och pumpade boxning med Danni i går kväll, det var riktigt härligt när det var över. Vi fick tydliga tecken på att vi levde(dock fast vi luktade rutten gubbe efter andras svett från boxningshandskarna!) Men det var roligt!, dock inget som ska fortsättas med tror jag..Vi ska nog spara pengar och börja dansa i fler grupper nästa termin(HT) på Danceworld. Danni har kommit på en snygg move till dansen så år se om vi ska slipa på det och kankse börja serious dansa?;) Har även dansat boogie, SWING( otroligt kul, skulle vilja dansa det) Idag, det var kul som saaaaaatan! Och är as peppad på att dansa även i kväll med steetdance:D

Aú revóir!

Kolla in http://Blondinbeck.blogg.se
(roligaste läsningen på länge!)

p.s Har även kanske fått ett jobb, får hoppas på att jag får något av dessa.
En vän som vill ha en fotografering. Kirra körkort så får jag ett annat jobb! d.s


Tänk

Helt ärligt så kan jag tala om för er att, den vanligaste ''typen'' av karlar som jag faller för är bara strunt..Dock har jag sumpat nå otroligt bra människor också bara för att jag har sån konstig syn på förhållanden.

Alla killar hittils har haft liknande drag, varenda en av dem, sedan jag började intressera mig för killar. Ansiktena har inte skillt sig så mycket från varandra, vissa kropps typer kan vara identiska, gången, stilen och ibland rösten. Grunden(Den första, detta började med vet jag ej.)bakom att jag faller för ena skiten efter den andra vet jag faktiskt inte, (det finns snälla skitar också.)
 Jag har träffat självsäkra, osäkra, töntiga, fega, kaxiga, trevliga, generösa, toffliga, bossiga, farliga, dumma, bra, underbara och den jag aldrig såg(först det var borta). Urvalet har varit stort och alla har slutat illa, pga av mig eller dom. Har sluta brytt mig nu om det är jag som gör nå fel, för den tanken kränker mig själv så otroligt mycket så jag kan ligga isolerad i veckor.

 Gång på gång(inte ensam om detta), har vi alla nog intalat oss själva att aldrig utsätta oss för den smärta som vi ständigt driver oss själva till. Men gång efter gång fortsätter vi och intalar oss att absolut inte falla dit igen, att inte låtas bli ned tryckt eller hånad eller känna sig oälskad för att man är ''fel person'' för någon annan. Alla passar vi ihop med alla, alla kan vi länka till varandra och kommunicera, men trångsynt som vi oftast kan vara så är världen svart och vit. Fördomar självklart. Inte positivt men vi kan inte släppa det. bästa kommentaren jag någonsin hört måste vara ''- Kärlek?, det är något som gudarna kom på för att dom hade tråkigt, dom ville skapa kaos på jorden''. (Så otroligt sant)
 
Visst jag tror på kärlek, jag älskar att vara kär i kärleken, jag tror att man kan blir kär i första ögonkastet, men jag verkligen hatar när andra inte tror på det. Att dom ratar andra för att det inte klickade från början. Jaha!? men vem vet hur fan du känner imorgon? Bara för att du är arg i dag så är du inte det i morgon? Solen skiner idag, ja men då aksnke den inte gör det imorrn?...Ingen som hört talats om ''man kan aldrig veta vad som händer?'''

Övningskörde även idag, fick ut mycket av det! Tack Storesyster som hjälpte mig och ville köra nu på kvällen!
Det blev landsvägskörning, påfart, avfart, backa massa och starta i uppförsbacke och massa kika i speglar och blinka och fumla runt i staden och köra ute på Birsta och köra om en lastbil! fett stolt:) (Men dom är jag jävligt chicken ändå!:P)

Shit

Ännu en meningslös dag, tre dagar utan skola..ingenting händer. Hur fan ska jag kunna överleva ett rikigt liv när skolan är finito? Den diskussionen hade jag med Ida när vi gick från den sketna skolan åkersvik efter en äcklig lunch och äckliga barn! Usrsäkta röran, men helt seriöst även ett gäng 7-8,de klassare som ahde uppvisning, jag blev över lycklig när någon tog en enda ton rätt...Allting vara fan en fet jävla flopp! Sorry, men snart blir ni nog bättre, några till skandaler och en hojt på det där så kan nog allt ni gör bli bra.

Så, ja hej hej, ska bränna ut massor av mode bilder nu... Sedan ska jag nog gå hem, kanske övningsköra? (Detta var en tärd morgon, klev upp för ett naturprov, utan att ha det, gå till en annan skola och ha ett natur prov där, skulle på dans, det var inställt...Sedan en skandal till show, och sedan skit snack från en ja, lärare?..Shit Bra dag!

Helvete! inte min dag eller, nej fan inte får jag mina pengar nu på fredag som väntat inte ..nej FUCK NORDEA! Jag får pengarna den 30Januari....:'( uHU! (Nu måste jag använda mina pengar till Turkiet resan på lördag ist..:/ )

(Dock blev jag gladare nu, fick ett snällt sms av min beloved friend, han gjorde mig glad, tur att någon tycker om mig :)...)

Föresten alla följ med på Breakdance på söndag!!!!!

Övningskör

Ja, idag var man duktig, jag var med och dansade avancerad hiphop med Danni:) Ida tyckte vi skulle följa med så det blev så;) Det var roligt, dock inte försvårt heller och vi är två klasser under denna kurs igentligen. Men jaja tydligen dansa alla streetdancers samma koreografi*.... Plus att jag fick övningsköra hem fraån de el stado! PROUD, Yeah, that's me!

Så nu kan jag även tala om för er att jag fick ett blåmärke på vaden av min feta häst! Men jag lever och kan gå och träna och även rida.(Dock med båda benen på samma sida av min hästs rygg''dvs, damsadel'', gör fortfarande lite ont)..

JAg bara lääängtar till Lördag! Utgång med vännerna då! Jenny Björkt fyller då 18år! Grattis!!


Ska ta och fixa typ 8 kuvert till alla min roadtrips i sommar! Det värrsta är att mina planer med allt och alla slutar på cirka 11-13 tusen och hur i Helvete ska jag kunna fixa de? Så nu måste jag börja spara plus söka jobb och det är inte lätt! Snälla ge mig jobb allihopa! Ge mig pengar!

Anlita mig, jag kan fotografera alla som vill för en slant! C'mon!( Ink. redigering och CD ) Så vad väntar ni på?.... (Jag fotograferar inte efter Blf.se ''foto reglerna, när det gäller betalning'' jag tar ett mycket billigare pris för tillfället'')

En på miljonen

Idag vill jag blogga om en vän. En nyfunnen vän. En av alla mina ny funna vänner, dock med ett speciellt tänk och den ultimala kvinnokarln i den värld jag vet om just nu.

Du vet vem du är när jag säger att, du har allt, ditt ego och hur du är personligen, att du ser på sex and the city gör dig till den perfekta. Du är Verkligen en otrolig människa som ha kommit att betyda mycket för mig, tillåt mig att vara sentimenal, I FUCKING LOVE YOU!

Genom en annan människa så fann jag dig, att vi blev vänner och fortsatte vara vänner betyder mycket, jag mår bra av dig och ditt sällskap. Ditt skratt och din humor(Y) du satsar stort. DU är en fina människa med stort hjärta, du är helt enkelt bäst vännen..<3


Haha, såg precis en rolig grej på MTV, 5IVE If ya gettin' down hahaha hur snygga killar som hellst!!!! Förutom den blonda göken som dök upp, blev fan rädd:D

<3

Allt blir inte alltid som man tänkt sig..

Måste berätta ännu en skit grej som hände, Jag fick 550kg Häst över mitt högra ben, trodde jag skulle dö på plats. Men jag klarade mig, haltade gott och väl hem med hästen bakom mig(som klarade sig fin fint för den delen, han landade på mitt ben när vi vurpade såklart) Och sedan blev det tråkigare, och sen blev jag lycklig att få träffa Jenny min underbara pärla! Men det är smärtsamt, usch vad ont jag har i mitt ben.

Party& en plågsam grej

jävligt roligt hade jag på min artonårsdag! Tack alla som fira den med mig:D det var grymt =) <3

undra varför man fortsätter plåga sig själv.


Jag körde en två dagars firning och på lördag, då smäller de :) Jenny Björk blir arton så party party!;D  Jag trode även att Danielle vart sur på mig sedan i fredags men en bekräftelse av att hon inte var det fick jag i går kväll, vilken lättnda.. Höll på att spricka av orolighet.
    Just nu väntar jag på att min Svenska B lekion ska börja, usch det känns precis som när jag ramlade i golvet i lördags, jävligt ont.

Nu är det så att jag har två middagsbjudningar, en med min gamle granne(dock 16år/Snart 17) och en med min beloved raring(som jag då ska på bio också med), men frågan är när fan jag har tid? :? Ska satsa på middagarna på fredag och lördag näst vecka kanske!

    Jag och Jenny vaknade i morse av att alla klockor ringde och känslan av att vakna var fan inte en fröjd, kunde lika gott ha sovit resten av mitt liv. Det var så skönt så att gudarna var avundsjuka. Men nej fan kvart över sex så flög vi upp ur sängen och fick lova att göra oss i ordning inför denna olidliga dag, måndag.

Måste ändra min blogg snart igen, diskuterade med min beloved friend om att det skulle avra snyggare bakgrund om det var jag som hade plåtat bilden där. (så sant, så sant.)

Kom även på att fan va roliga och dumma saker man säger och hör på onykterhets sidan av livet. HAHA.

Såg även Pineapple express igår, den var rätt trevlig fann liksom roliga scener ibland. Typ -Åh nej bilen begick självmord.:'/

Hehe, men Eden Lake kan jag meddela alla som vill veta, att den sööööögg!!! Fan pschyco människor som ska hålla på att vara sadistiska och bara göra illa stackars människor, fan vad besviken jag blev när hunken dog. helvete.

En Idé

jag skulle hemskt gärna stoppa trafiken, få en tillgång till en egen kör fil och ta mina bilder där.

Att Fotografera en modell på ett fordon, antingen bil eller MC, och göra det så onormalt som möjligt.
Klänning och klackskor, en vacker och sensuell kvinna på en MC mitt i en rusande trafik där man bara ser henne och fordonet i mitten med trafikens ljus runt om. Som ett stilla ögonblick.

hurtig

Oj, den tillfredställelsen man kan känna efter att får träna, det är fan zen.

Man blir lycklig som satan, stolt över att man faktiskt hängde med och faktiskt pressat sig själv lite mer än vanligt. Lite mer styrka lite mer balsan och fokus på sitt arbete som ska utföras.

Jag är helt enkelt nöjd med min dans träning idag! Det var roligt att vara till baka och att få röra sig så här utan att skämmas?.. fuck yeah!

Nu ska jag och Jenny sova(mitt tillfälliga hem) och så börjar jag i sklan halv ett i morgon. Dock har vi öppet hus från 5 till 8 på kvällen, men det har jag ansökt ledigt för=) Ska ist sköta mig imorrn och komma på ett bra namn till mitt gängs ''företag'' och hur vi ska lägga upp våran sport fotografering!

HAR NI IDEÈR OM VAD ETT SPORT/KULTUR FÖRETAG KAN HETA, SKRIV!

Funderingar

Har hittat en bra spellista med mssa lugna härliga låtar. Börjar med Duffy.

Funderar på hur jag igentligen vill att saker och ting ska vara. Vi är mer kapabla till att göra precis det vi vill än vad vi tror.



Jag har all anledning till att må dåligt inför min 18-års dag! Shit, jag tror jag håller på att dö. Tydligen måste jag passa mig jävligt noga enligt The Puppet ! Nu är jag orolig...Kommer jag avlida?

Flashiga trix och backslicks

I går så tänkte jag fira ordentligt, slutet av mitt 17åriga liv..Sant, även om de inte märks så börjar jag att bli lite till åren. Man är ju ingen ungdom längre, min syn börjar bli sämre, ryggen värker och jag har problem med mina leder. Halva huvudet är grått och gråstarr har bildats på mitt vänstra öga. Ja vad ska man säga, jag verkligen njuuuter av livet så.

Jag festade igår och fortsatte förstöra min lever och trevligt var det kna jag lova. Var Ute med rikiga sötnosar som verkligen lyfter upp mitt liv till något som faktiskt är värt att leva! Älskar er=) Och Tack vännen för julklappen så här, den va najs.Pappa skrattade som tusan när han läset korten i '' knäppgök''.

I dag (lördag) Så hade jag bestämt dejt med Ida, vi skulle åka i backen och lära känna varandra. Haha ne, men vi skulle chilla och åka i backen. Vi Drog till Sidsjön och gled, backen sög och var platt men jag fick min möjlighet att sluta vara en chicken! Jag invigde mitt åkande med lite railar:) Nöjd som sjutton!

Kika tidningen på fredag hörrni! Jag är nämnligen med då :) Tihi.

Party, galej en helt galen grej!

Har fått höra mitt schema nästa helg. Ska ut på Krog runda med Stora systrarna och med mamma;D helt underbart kan bli hur roligt osm hellst;D

fula pudlar, skitiga naglar, en unken katt & en turturduva

Ja, vi konstaterar nu på en gång att pudlar suger. Dom har en konstig form och skräms. Jag känner med engång att det är svårt att skriva blogg, tråkig har jag varit på senaste och mina naglar har tappat sin ''hårdhet'' pga dåligt dator användning.

Katten heter Signe, äter Gävlebornas julbock och luktar en som parfym och del som skosula. Söt, jo må jag säga, borde slänga upp en bild lite lätt så där. Någon dag.

Ett leende från öra till öra, vem har de? Jo Jenny Björk som har funnit kärlek på vägen, oj, shit underbart jag blir helt salig. Signe dig. Haha, ja vad gör man? Man håller god min och är lycklig, lycklig för att som finner kärlek! ( men speciellt för Jenny och Patrik(även en vän sedan en tid tillbaka)..)

Ja jag kan inte mer säga än att kärlek, det var något som de grekiska gudarna kom på för att dom hade så otroligt tråkigt, va fan hur kul är de att se nakna män i olympiaden utan spänning?... De kom på just kärlek för att skapa kaos på jorden.

Grattis de gjorde ni bra(Y) High five, utan det skulle jag ruttna i mina patetiska väsen.

RSS 2.0