otroligt

myser som satan, allting känns så otroligt bra och chill. Jag menar kan de bli bättre än att jag får umgås med den jag tycker om mest och jag har hittat den perfekta fodervärden till min egna bäbis Tano. Det är sjukt vad bra allting går. Dock kunde vädret ha vart bättre men, snart ligger de snö på backen. JAG sätter igång med körkort och snowboard åkning och en säsong är över för min sötnos som ligger och försöker sova en stund. Funderar starkt på att kika på ''spindelmannen 2'' sen:) får la se.

None

Sakna

Känslan av att sakna någonting är ofullständig, man vet inte om man saknar någon först då den personen är borta. En sak, man vet inte att man haft den/det först efter att den har försvunnit. Så vad kan man göra för att uppskatta det man har? Helt enkelt tänka på den/ det. Men att sakna någon eller något är som en längtan, längtan efter dåtid eller längtan efter framtid. Längtan efter att få se/ träffa eller höra personen. Längtan efter den sak som alltid fanns där men som nu oförklarligt är borta. Känslan av saknad och längtan är bara mitt sätt att ha svårigheter med att anpassa om mig. Att vara med i en ny miljö.
None

Så nu klockan ett kommer en trevlig prick från Järvsö som ska besöka min häst och fundera på om han vill vara fodervärd åt honom en tid under vintern. Hoppas allting går bra, han verkar seriös/ ärlig och vill verkligen få det att funka. Får se hur saker utvecklas när han kommer.
 Den saknad jag kommer känna efter min häst kommer vara olidlig. Men han verkade rikigt trevlig och ordentlig och tänkte som mig när det gäller skötseln och Tano verkade digga Michael. Wish us luck.

Min längtan däremot har jag till en härlig människa som jag nyligen lärt känna,
 och verkligen inte kan vara utan, han är så otrolig på alla sätt och vis.Jag är beroende.


Usch

Ja usch, det kommer bli rikigt tråkigt om Tano försvinner ett tag. En rikigt trevlig man från stockholm ringde om min annons, han lät otroligt trevlig och nästa vecka skulle han kanske komma förbi och kika på Tano. Han hade en hästgård i Järvsö just nu.

Avundsvjuka, shit att man kan känns sånt över de närmaste man har:S usch är vi människor så jävla dum i huvudet att vi verkligen gör så här:S?

Vara vaken

Koffein var en del av mitt liv förut, att alltid vakna med en kopp kaffe var ju gudomligt. Dock inte så bra, så mitt kaffe intag har minimerats sen mitten av sommaren, då jag börjat röra på mig, slutat rökningen helt, äter ''lite'' bättre (Kan inte påstå att det går bra, men bättre) och lugnat ner mitt koffein intag. Men nu vill jag vara vaken ett tag, se på Million dollar baby med pappa och dricka kaffe. En hel del människor kallar mig gammel/ung. Sant, det är så jag är, som en 70åring ibland och kan vara väldigt social med de äldre, diskutera livet och äta bullar och dricka kaffe. Underbart. Men samma sak när det gäller ordval, visst kommer det en del svordommar men jag kan helt plötsligt slänga in ett ord som får folk att häpna. Det bara blir så. Kan vara bondesyndromet som välter in. Efter 17år på ''landet'' och för mycket tid med gamlingarna så händer det lätt att man lägger ett gammalt fint ord i meningarna för att göra det intressantare. Jag menar går man i kör och den äldsta sångaren toppar 70+, klart man hänger med!



Nu har det varit lite folk som hört av sig om min annons på Tano. En från Jönköping men det känns lite långt bort, och förut idag ringde en trevlig dam i den äldre ligan till min mobil, hon kom från Juniskär och ville ta upp ridningen och hade stallplats. Det lät otroligt bra att hon bor nära men, frågan är ju den hur det blir. I Helgen blir de hästvisning så får vi se vad hon tycker om min ögonsten. Känns dock en smula tungt över bröstet att låta någon ha min bäbis. Jag menar hon undrade om jag kunde tänka mig sälja honom med tiden. och jag vet allvarligt inte, hur ska man rsonera kring detta egentligen? Jag menar inte kan man jämföra dett som att skulle du kunna sälja ditt barn? eller?.. Det är sjukt jobbigt. men Så länge jag vet han får det bra så blir jag glad så klart.

Modig?

Man kan verkligen fråga sig mycket om mod. Men vad är det egentligen? Och när är man feg?
 Feg för att man inte vill konfrontera något ,eller kallas det 'hålla sig undan och bita i hop, tills läget är stabilt?' Försöka ignorera blickar och snack? Försöka allt se förbi det andra se och inte bry sig.

   Vad är 'Modig', för att man står upp för sig, skäller ut någon? Brukar våld? Bråkar och skriker? är det mod, att vara elak? Göra saker värre. Röra om i slammet? Vara iskall och inte bry sig?(Då kommer man samtidigt in i det som kan vara feghet. Kanske bara jag som tycker det)

Nej nickname, Chickenshit.

Visserligen har man varit elak nått få tal gånger, men till vilken nytta? jag menar varför säga allt man vill säga för att lätta på börden''för tillfället'' då vet man med stor sannorlikhet att ´man kommer må dåligt över det man sagt tidigare?.. En sån naturlig ,men onödig handling. Det funkar alltid med at hålla käft och bita i hop. För inom kort glömmer man händelsen och behöver inte älta det sagda som kan ha orsakat kaos.
   Det ligger i släkten, att försvinna, att glömma att sticka. Att bara gå från konfrontationer. Att inte behöva lyssna på det som komma skall.

  Det ligger i hennes släkt att vara hemsk och få andra att känna skuld. Du sa det själv att det lätt är så. Att du brukar göra så för att få mig att lyssna. Förlåt för mitt uppförande den tid du ville veta. Veta vad som försig gick och vad du såg förbi. Jag experten själv vände på det, ditt fel, du gör så du gör si. Det vad fel så förlåt igen. Jag kan inte riktigt släppa det jag sa till dig. Men det är som jag skrev förut. Man vill lätta på bördan, dela med sig av den till någon annan. Veta, att man inte är ensam om upplevelsen, veta att det finns någon där som kanske stöttar en? Men att få chansen att uttrycka sina känslor till en annan människa som egentligen inte förtjänar den lilla utskällningen av känslor..Nej det är fan i mig fel. Man mår inte bra av det.


men nope nu kom min kära vän ut ut duschen och vi ska äta gott och ut på fest. Hurray! Kul ska det banne mig bliö. hoppas jag även fast jag känen rmig depp och äcklig;P mend et ändras nog:P


RSS 2.0