hunger

Ja, men det var ju trevligt med en paus att skriva blogg. Det suger ibland, man vill bara inte att folk ska veta vad som försig går. Men saken är den att huuuur mång läser då? Ett sätt att avreagera sig...genom att skriva osammanhängande meningar och kasta om bokstäverna som om man vore dyslektiker. Kanske glömma några ord och sätta ut för mång komma tecken eller punkt på fel ställen. åh det är underbart att bara skita i.

Ja idag hade man ännu en intressant diskussion. Vilket händer rätt så ofta. Så hur är det med oss folk igentligen...? vill vi verkligen utsätta oss för, risken att bli sårad? Att bli vald eller sista valet? (som stackaren i alla amerikanska highschool filmer, en tönt som blir sist val i idrotten) Att bli ensam och utelämnad bara för att folk funderar eller, som en annan vän till mig, blev utsatt för, ''hon blev toyad på ett sjukligt sätt. Av en VÄN! ''- jag vet inte vad ska ska göra med dig''. Det är insane! Vad då, bara kast bort henne i soporna?)...fuckers, människor är inte nå jävla dockor, vi har tankar känslor och egna liv som man faktiskt ska få leva om någon inte kan bestämma sig. Hatar verkligen när folk gör så där och låter inte en annan förstå vad som pågår i deras huvuden innan dom sårar en för någonting man inte kan förstå..

Det tar hårt på en, sånt här, att verkligen inte vara med, att inte ha förstå vad som pågår. Att bara blunda för det uppenbara och inte bry sig om det tydliga. Att låta andra köra med en för att man tar för givet att det är en vän?.. Hur vet du att en vän, är en vän, eller en partner? hur vet du det och när vet du vet? Varför kan det inte bara vara ett onödigt maktspel mellan oss människor och deras status i världen? det är som sagt ''onödigt'', tex att leva med en människa för enbart pengarna...Var fan tog kärleken vägen? Var tog alla känslor vägen. Varför i helvete ska inte alla få ha den där härliga kittlande känslan av att ha en vän som bryr sig och lyssnar eller få den känslan av ren kärlek? nope. vet verkar som om alla bara förlovar sig för att det ska vara jobbigare att bryta upp. Eller gifter sig för att dom ska få stanna kvar i landet eller för pengarna. Ouf. jag kräks.

     Nu ska jag ta och åka hem, byta om och ta en kopp kaffe och en macka, sen rider jag en sväng på min kära häst som har kommit hem. På kvällen tänkte jag unna mig själv lite tv tittande och slappt liv. skönt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sen nekar hon att hon sa de. Och det var nog en roligaste biten ;)

2008-10-08 @ 08:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0