nu, Vemdalen som va i helgen

Resan börjar klocka elva avfärd från klockaberget. Bilen är överfull av alkohol och kanindräkter. Dom första milen kan vi inte vara lugna för fem öre. Vi är as peppade för helgens bravader. Vi stannar i Ånge för att köpa mer alkohol som färdkost.
Alkoholintagen börjar klockan tolv på dagen och det visade sig att den inte skulle sluta förens nattetid.


Vi kommer fram till vemdalen med humöret på topp. Fick ett as nice stuga med korgliften alldeles brevid. Vi dricker lite mer alkohol och inväntar afterskin. Det var en varm och skön torsdag, vi intog lite mer alkohol sen stack vi till stugan och käkade tacos.

Sen myste vi vidare med familjen med heta diskussioner på balkongen och bolming av ciggaretter. Kvällen smyger på och vi tar på oss kanindräktern och tar med oss brädorna och tar en jävligt jobbig promenad upp till backen i kvälls mörkret. Plötsligt! Så tjuter det från balkongerna och vi får sällskap. Folket jublar och knäpper kort på dom vilda kaninerna.


Efter den hemska åkturen träffade vi folk och drog på fest. Natta var sliten och gick och la sig vi ett tiden. Jag och Carro festade vidare tills klockan sa ifrån.


Fredag morgon var det att kliva upp tidigt, ut i backen skulle vi helt enkelt. Fyllan satt i och de gick förundrasvärt bra att åka en då men sen kom baksmällan. Men det var bara härda för att det var så jävla underbart! Solen stekte och man bara njöt.

Vi åkte upp till en av toppstugorna och schtekte med cola och cider, sedan tänkte vi åka i parken men den var tyvärr avstängd. Så vi åkte ner till stugan och hämtade kaninerna och drog dom på oss och åkte upp igen och sen schtekte vi ner för backen. Väldigt mycket uppmärksamhet av glada och fulla människor.



Sen var helt slut så man drog på disneyrulle och sov en timme. Sen var de fullrulle igen. afterskin väntade och kaninedräkternn var på igen. Mer alkohol intag och vild dans på  terassen med världens goaste cider som smakade pigelin.

Sen var det att gå hem och käka go mat. Carro och Natta drog iväg till skiduthyrningen för att lämna tillbaka snowboard skorna och kanindräkterna var självklart på. Dom blev varmt mottagna av personalen. Sen var vi tillbaka i stugan och drack ännu mera alkohol och festade på.

Carros bror gjorde en fin entré. Vi hörde att dörren öppnades men ingen kom in. Carro går bort till hallen och kollar hon ställer sig och skrattar och säger åt oss att komma dit och titta. Där ligger Patrik däckad mitt bland alla skor på kvällskvisten. Kvällen fortsätter med galet festande och massa östersundare. Hemgången blev inte förens på morgonkvisten.

Lördagen vaknar man ganska sent. Vi gör oss i ordning med lite alkohol och duschning, fortfarande full sen gårdagen. Vi och grabbarna åker upp till toppstugan och där blir det ännu mer alkohol. Tyvärr så blev man så packad så man fick åka ner igen. Vi förberedde oss för afterskin var inte där så länge, var alldeles för mycket folk. Vi drack alkohol. dansade sen drog vi till affärn och köpte mat.

Jag ordnade middag och vi hade besök av en jävligt trevlig och rolig karl som Carro fick en fling med (hon hade tur för han kom från svall och nu har dom umgåtts i två dagar, vi hoppas på en ljus framtid för vårat lilla flickebarn). Vi drack mer alkohol och käkade. Sen fick vi mer besök av fler grabbar.


Sen hade vi SÅ JÄVLA ROLIGT! på balkongen. Det var Bröderna Lejonhjärta och det va Boström och det var Lenny  och det var Pelle(Per). Sen vare "Bu för han, han är ful, han får inte vara med" Det lät som att vi var femton pers där uppe men vi var bara fem.
(Jag grät så tårarna bara spruatde åt alla håll!!)
Vi fortsatte med alkkoholintagen sen drog vi på förfest. När alla andra stack till hotellet så gick vi hem till våran stuga och tyvärr så däckade runt elva, tolv pinsamt nog.

Natta kommenterar
- Carro och fredrik har det mysigt, jag känne rmig ivägen. Danni går och lägger sig i sägen, hon sa att hon bara skulle vila en liten stund! Jag vet inte vad jag ska göra!? Jag går också och lägger mig i sängen, tänkte ta en powernap på 20minuter. Ställde klockan på 01.00 för att danni ska vakna och ville skulle dra på en jädra efterfest. Men vad händer...Vi somnade GOTT. klockan 7 på mo´rgonen vaknar Danni, pigg som en murt. Vad fan hände? Vad blev det är efterfesten..suck...vi hade sovit bort sista fest kvällen. Skit! hahaha. Men gött vare väl de. Vi orkade städa och chilla.

Söndagen blev det bara städa och må dåligt. Man känder hur alkoholen försvann från kroppen därför var vi bara tvungen att knäcka en till öl för att orka med städningen.

Lucas 5 år (Carros lillebror) stod för den mesta underhållningen den här trevliga helgen. Han blotta sig för Fredde och Carro. Jag blev as favorit under hela helgen. Han ville fluga helikopter. När dom var på hotellet satt han sig vid baren och där jobbade några tjejer och dom fråga han vad han ville ha. Då sa han kort och gott "En BÄRS!".
Han rockade loss till Danko Jones, han var helgens mittpunkt. Gjorde väldigt mycket galet.

Bye bye from us! Bästa resan på länge nu:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0